Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 02/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή, αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε κλικ!

2 Απριλίου 2022 20:40
Survivor spoiler 02/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια νέα εβδομάδα ξεκινά στο Survivor 5, όπου είμαστε ήδη στον τέταρτο μήνα της προβολής του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ξεκινάμε, ασφαλώς, με το πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του ριάλιτι έπαθλο φαγητού.

Οι εντάσεις δε λείπουν από το παιχνίδι και το βλέπουμε για ακόμη μια φορά στο trailer του σημερινού (2/4) επεισοδίου, το οποίο αναμένεται και πάλι να μας φέρει προ διαμαχών. Υπάρχουν, άλλωστε, και... αγάπες που δύσκολα κρύβονται, με τη συμβίωση για ορισμένους να είναι δύσκολη.

Όλα αυτά έρχονται μόλις λίγες μέρες, μετά την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από το Survivor, μιας πολύ χαρακτηριστικές προσωπικότητας, που «έχτισε» το φετινό ριάλιτι, αλλά τελικά είδε το κοινό να της δίνει εντολή να γυρίσει στην Ελλάδα, αν και ήδη την είχε ψηφίσει πολλές φορές για παραμονή.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο φαγητού

Κάπως έτσι, μια νέα πραγματικότητα έρχεται στις δύο παραλίες, και δη την κόκκινη που έχει χάσει ήδη δύο παίκτες τις τελευταίες ισάριθμες εβδομάδες, ψάχνοντας τα δικά της αγωνιστικά και όχι μόνο «πατήματα», ελπίζοντας πως θα βρει τρόπο να αντιδράσει, αρχής γενομένης στο σημερινό έπαθλο φαγητού.

Το έπαθλο αυτό, άλλωστε, είναι αρκετά σημαντικό, προσφέροντας ψυχολογική «ώθηση» για τα δύο έπαθλα ασυλίας για όποιον το κερδίσει. Ποιος θα τα καταφέρει, ωστόσο, να κάνει ποδαρικό με το δεξί αυτή την εβδομάδα;

Σύμφωνα με οριστικές πληροφορίες, η μπλε ομάδα για ακόμη μια φορά παίρνει το έπαθλο φαγητού και αφήνει... νηστική και εσωστρεφή την κόκκινη, αυξάνοντας τον προβληματισμό. Προς το παρόν, όμως, δεν έχουμε οριστικά νέα και θα επανέλθουμε με νεότερα, μόλις είναι στα χέρια μας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share