Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 02/04: Ποια Μυριέλλα; Ερωτευμένος με άλλη παίκτρια των Διασήμων ο Κατσαούνης!

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

2 Απριλίου 2022 12:06
Survivor spoiler 02/04: Ποια Μυριέλλα; Ερωτευμένος με άλλη παίκτρια των Διασήμων ο Κατσαούνης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο έρωτας με έρωτα περνάει, το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. Κι αν εκείνη δε σε θέλει μία, ε τότε μην τη θέλεις κι εσύ δέκα, δε θα μείνεις να την περιμένεις κι ας της το υπόσχεσαι. Βασικά, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί οι σχέσεις στη σύγχρονη εποχή, άλλα μπορείς να τάζεις και άλλα να κάνεις τελικά.

Σε γενικές γραμμές, το μπέρδεμα με τα ειδύλλια στο Survivor 5 είναι έντονο, και δη με το πιο σημαντικό από όλα. Μιλάμε, φυσικά, για τον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή, με τους δύο να έχουν κάποτε τη δική τους ιστορία, αλλά εκείνη να λήγει σχετικά άδοξα.

Μπορεί να βρέθηκαν ακόμη και στην ίδια παραλία και να προσέγγισαν ο ένας τον άλλο ξανά, αλλά τελικά... χωριό δεν κάνουν οι δυο τους. Άλλα σκέφτεται η Μυριέλλα και άλλα ο Γιώργος, με την νοοτροπία τους να απέχει όπως η μέρα με την νύχτα, αν και ο αγρότης δεν έκρυψε την επιθυμία του να τη δει ξανά.

Survivor spoiler: Η γυναίκα που ξετρέλανε τον αγρότη αλλά είναι... καπαρωμένη για τα καλά

Για να συνδέσουμε, όμως, τη στάση του με όσα αναφέραμε στην αρχή αυτού του κειμένου, μία που της είπε πως δεν την ξεχνά και μία που έβαλε... πλώρη για άλλη. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας δεν έχει κρύψει στους υπόλοιπους πως... έχει βάλει άλλη συμπαίκτριά του στο μάτι και προσπαθεί να την πολιορκήσει, αν και δεν είναι για τα «δόντια» του με βάση τη σκέψη της.

Μιλάμε, ασφαλώς, για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η αλήθεια είναι, ότι πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές κοπέλες που έχουν περάσει από το Survivor, αφού άβαφη είναι ενδεχομένως... και πιο όμορφη από το να βάλει μακιγιάζ, κάτι σπάνιο. Πώς να μην πέσεις... ξερός, επομένως;

Ο «Τσακατσούκας» προσπαθεί με τον τρόπο του να την προσεγγίσει, αλλά εκείνη έχει μάτια μονάχα για τον Κώστα Πηλαδάκη, τον οποίο και λατρεύει. Η ίδια, άλλωστε, δεν τον συμπαθεί ιδιαίτερα και του το έχει δείξει με πολλούς τρόπους, οπότε η... χυλόπιτα μπορούμε να πούμε πως ήδη σερβιρίστηκε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share