Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 02/04: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Φεύγει ο Σοϊλέδης και μπαίνει στους Μαχητές η Μυριέλλα Κουρεντή;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

2 Απριλίου 2022 09:57
Survivor spoiler 02/04: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Φεύγει ο Σοϊλέδης και μπαίνει στους Μαχητές η Μυριέλλα Κουρεντή;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και, φυσικά, αυτό ισχύει και για τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος έχει επίσης να μας προσφέρει αρκετές συγκινήσεις, όπως η ανατροπή που είδαμε την τελευταία εβδομάδα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είχε μείνει αρκετές φορές χάρη στην ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, αλλά αυτή την φορά δεν τα κατάφερε, με την ηθοποιό να μαζεύει τα πράγματά της και να αποχωρεί από το παιχνίδι, ευρισκόμενη αυτή τη στιγμή στο ξενοδοχείο.

Η ίδια είχε αρκετά, μάλιστα, να πει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, όπου και προβλήθηκαν οι πρώτες της δηλώσεις. Από τον «Τσακατσούκα» και τον Τζον, μέχρι το έντονο παρασκήνιο στις παραλίες, αν και η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες «ίντριγκες» τις «έχτισε» η ίδια, αποτελώντας βασικό πυλώνα του φετινού Survivor.

Survivor spoiler: Η παραγωγή και η Μυριέλλα... περιμένουν

Στην παραγωγή αυτό δεν το ξεχνούν και, μάλιστα, φαίνεται πως ψάχνουν έναν τρόπο να τη βοηθήσουν να επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς οι καβγάδες της είναι υπαίτιοι σε σημαντικό βαθμό για το γεγονός, ότι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ παραμένει σε πολύ καλό επίπεδο στα νούμερα τηλεθέασης, παρά τον αυξημένο ανταγωνισμό.

Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται τον επόμενο καιρό να δούμε μια μεγάλη ανατροπή, αν και υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες για κάτι τέτοιο. Ο Άρης Σοϊλέδης αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα και δεν αποκλείεται να δούμε μια αποχώρησή του τον επόμενο καιρό, προκαλώντας ένα «πλήγμα» στην μπλε ομάδα.

Αν κάτι τέτοιο γίνει σύντομα, η Μυριέλλα εύκαιρη είναι ακόμη και δεν έχει φύγει για την Ελλάδα. Στην περίπτωση αυτήν, υπάρχει σκέψη να της προταθεί η επιστροφή στην παραλία. Το σενάριο αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες και, λογικά, θα περιμένουμε την άφιξη της πτήσης της, αλλά στην παραγωγή θέλουν απλώς να είναι έτοιμοι για όλα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share