Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 31/03: Εκτός Survivor 5 η Ασημίνα! Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

31 Μαρτίου 2022 09:12
Survivor spoiler 31/03: Εκτός Survivor 5 η Ασημίνα! Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 31/01: Δυσάρεστες εκπλήξεις έκρυβε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor 5 για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την παραγωγή του ριάλιτι μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Άρη Σοϊλέδη!

Για τον δεύτερο σας αποκαλύψαμε χτες τι "παίζει" και το διάστημα που θα κρίνει την συνέχεια του στο παιχνίδι ή όχι. Σήμερα σας έχουμε το ρεπορτάζ για την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Όχι δεν θα χρειαστεί να αποχωρήσει από το ριάλιτι αλλά για κάποιες μέρες πρέπει να μείνει εκτός αγωνισμάτων. Συγκεκριμένα η αθλήτρια της κόκκινης ομάδας έπαθε διάσειση και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη.

Οι γιατροί είπαν στην Ασημίνα, αλλά και στην παραγωγή, πως για κάποια παιχνίδια θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ ταυτόχρονα για τις επόμενες δύο μέρες θα πρέπει να επισκέπτεται το νοσοκομείο για εξετάσεις, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο να πάει κάτι στραβά.

Έτσι η επόμενη εβδομάδα, στο αγωνιστικό κομμάτι, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού από την μια θα απουσιάσει σίγουρα ο Άρης Σοϊλέδης, κάνοντας μεγάλο φαβορί τους κόκκινους για τις ασυλίες της επόμενες εβδομάδας, ενώ ενδέχεται για κάποια παιχνίδια να απουσιάσει και η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την κόκκινη ομάδα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Ασημίνα για τον τραυματισμό της, μόλις εκείνη επέστρεψε από το νοσοκομείο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share