Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 30/03: «Φύγε μωρή κομμώτρια...» - Άγριος τσακωμός Σοφιάννας - Εμμανουήλ

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο!

30 Μαρτίου 2022 10:27
Survivor spoiler 30/03: «Φύγε μωρή κομμώτρια...» - Άγριος τσακωμός Σοφιάννας - Εμμανουήλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 30/03: Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο στο Survivor 5, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να είναι για ακόμα μια φορά το μαύρο πρόβατο της ομάδας των μπλε!

Μετά τον Τάκη Καραγκούνια, ο κομμωτής ήρθε σε αντιπαράθεση και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και πλέον δεν έχει ούτε έναν σύμμαχο! Αυτός είναι και ο λόγος που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φαντάζει και ως το πολύ μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει από το Survivor 5 την επόμενη εβδομάδα.

Και αν για τους άνδρες της παρέας το περιμέναμε, για τα κορίτσια αυτό μας έκανε έκπληξη! Και ο λόγος είναι πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε έρθει πιο κοντά στα κορίτσια καθώς λόγω επαγγέλματος ασχολείται με την κόμμωσή τους και γενικά την εξωτερική τους εμφάνιση, κάτι που έχει λείψει πολύ σ' όλες τις γυναίκες που βρίσκονται τόσο διάστημα απεριποίητες μέσα στο Survivor.

Survivor spoiler 30/03: «Φύγε μωρή κομμώτρια...» - Άγριος τσακωμός Σοφιάννας - Εμμανουήλ

Survivor spoiler: Ο άγριος τσακωμός της Σοφιάννας με τον Κωνσταντίνο

Μετά τον Τάκη Καραγκούνια λοιπόν ήταν η σειρά της Σοφιάννας Αβραμάκη να έρθει σε κόντρα με τον κομμωτή της παρέας. Η ατάκα του τελευταίου πως δεν τον ένοιαξε που η ομάδα του έχασε το έπαθλο φαγητού, την ίδια ώρα που οι συμπαίκτες του πεινάνε 3 και βάλε μήνες, έβγαλε πολλούς από τα ρούχα τους! Και δύο από αυτές ήταν η Σοφιάννα και η Μαίη.

Ειδικά η Σοφιάννα εξερράγη! Μόλις επέστρεψαν στη καλύβα τους οι Μαχητές η Σοφιάννα Αβραμάκη έκανε σφοδρή επίθεση στον Κωνσταντίνο: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Υπάρχουμε παιδιά εδώ που έχουμε να φάμε κανονικό φαγητό 3 μήνες και μας λες ότι δεν σε νοιάζει! Τελείωσες ακόμα δεν ήρθες», ήταν η αρχική τοποθέτηση της Σοφιάννας με τον Κωνσταντίνο να της απαντά: «Θα εκφράζω αυτό που πιστεύω και νιώθω, δεν θα σε ρωτήσω κιόλας», με την Σοφιάννα να τελειώνει την κουβέντα με την εξής ατάκα: «Φύγε από εδώ μωρή κομμώτρια», κάνοντας τον Κωνσταντίνο ακόμα πιο έξαλλο. Όπως και να έχει τα επόμενα επεισόδιο και δη το σημερινό, αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον για το τηλεοπτικό κοινό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share