Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Δεν την αντέχω άλλο» - Έσταξε φαρμάκι ο Κατσαούνης για την Μυριέλλα

«Κοροϊδεύει και την ομάδα και το κοινό»

29 Μαρτίου 2022 23:35
Survivor 5: «Δεν την αντέχω άλλο» - Έσταξε φαρμάκι ο Κατσαούνης για την Μυριέλλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόντρα Μυριέλλας και Κατσαούνη δεν έχει σταματημό. Το βράδυ μετά το συμβούλιο του νησιού δημιουργήθηκε έντονος τσακωμός μεταξύ των δύο παιχτών. Ωστόσο, η κόντρα τους δεν σταμάτησε εκεί και το ξημέρωμα τους βρήκε και πάλι τσακωμένους.

«Δεν έχει κανένας Γιώργος δικαίωμα να μου πει γιατί έχω έρθει εγώ εδώ μέσα», τόνισε η ηθοποιός. Από την άλλη ο «Στρακαστρούκας» δήλωσε πως «η Μυριέλλα κοροιδεύει και την ομάδα και το κοινό. Δεν την αντέχω άλλο».

Η Μυριέλλα είπε στον Κατσαούνη ότι έκανε "κοιλιά"

Survivor 5: Πυρ και μανία η Μαίη κατά της Μυριέλλας - «Μαγείρεψε την ψηφοφορία για να βγει ο Ρουβάς»

Βασικό σημείο συζήτησης της Μπλε ομάδας αποτελεί το γιατί ψηφίστηκε ο Απόστολος Ρουβάς, καθώς ο φίλος του, Άρης, πιστεύει ότι πρόκειται για μεγάλη αδικία.

Μάλιστα, την άποψη του συμπαίκτη της συμμερίζεται και η Μαίη η οποία υποστηρίζει πως η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκεται πίσω από τις ψήφους και κινεί τα νήματα στην αντίπλαη ομάδα.

«Η Μυριέλλα μαγείρεψε τα πράγματα για να βγει ο Απόστολος αντί για τον Κατσαούνη», δήλωσε και πρόσθεσε πως «Πιστεύει ότι ο Κατσαούνης είναι πιο δημοφιλής και δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπη μαζί του στον τάκο, προτιμά να βγει με τον Απόστολο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share