Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 29/03: «Άκου παιδάκι, σε 10 μέρες θα...»: Άγριος τσακωμός Ρουβά - Αντωνόπουλου μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

Ο κακός χαμός μόλις έκλεισαν οι κάμερες

29 Μαρτίου 2022 09:29
Survivor spoiler 29/03: «Άκου παιδάκι, σε 10 μέρες θα...»: Άγριος τσακωμός Ρουβά - Αντωνόπουλου μόλις έκλεισαν οι κάμερες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 29/03: Υποψήφιος προς αποχώρηση τέθηκε ο Απόστολος Ρουβάς, κάτι που φέρνει εξελίξεις στην ομάδα των Διασήμων!

Συγκεκριμένα οι Διάσημοι έχασαν για δεύτερη σερί μέρα την ασυλία κάτι που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση όλους τους παίκτες της ομάδας, ειδικά από την στιγμή που οι δύο νέοι παίκτες, ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Νίκος Γιάννης δεν μπορούσαν να ψηφιστούν.

Έτσι αναγκαστικά, από την στιγμή που η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν ήδη υποψήφια και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε πάρει την ασυλία, έπρεπε στον τάκο να βρεθούν δυνατοί παίκτες! Έτσι από την κάλπη βγήκε ο Απόστολος Ρουβάς και από την ψηφοφορία η Τζο Μαριδάκη! Καμία από τις δύο υποψηφιότητες όμως δεν άρεσε! Αλλά αναγκάστηκαν... Ωστόσο το γεγονός πως οι δύο νέοι παίκτες ψήφισαν τον Απόστολο έναν τον σεφ να βγει από την "μισοσκισμένη" μπλούζα του.

Survivor spoiler 29.03: Άγριος τσακωμός Απόστολου Ρουβά με Νίκου Αντωνόπουλου

Κατά την διάρκεια λοιπόν του συμβουλίου και μόλις ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους δύο Νίκους γιατί ψήφισαν τον Απόστολο, τότε η δικαιολογία του Νίκου Αντωνόπουλου πως ψήφισε τον Απόστολο επειδή είχε καταλάβει από την τηλεόραση ότι του λείπει η Ελλάδα έκαναν έξαλλο τον συμπαίκτη του.

Μπορεί ο Σεφ να προσπάθησε να κρατήσει τα νεύρα του όταν οι κάμερες ήταν ανοικτές, μόλις όμως έκλεισαν έγιναν το "έλα να δεις"! Ποιος είδε τον Απόστολο και δεν φοβήθηκε. Από κοντά βέβαια και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος παρότι πλέον αντίπαλος, συνεχίζει να στηρίζει τον φίλο του και μελλοντικό του κουμπάρο.

"Άκου να δεις παιδάκι, επειδή είσαι πολύ νέος εδώ και έχεις μπει με υφάκι, να ξέρεις πως σε 10 μέρες θα έχεις φύγει. Την άλλη εβδομάδα θα είσαι υποψήφιος και δεν βλέπω να μένεις! Καλό είναι να προσέχεις τι λες. Χωρίς να με ξέρεις με εκθέτεις μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό"! Αυτά ήταν τα λόγια του Απόστολου Ρουβά, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει όσα άκουσε στο συμβούλιο. Από την άλλη ο Νίκος Αντωνόπουλος έσκυψε απλά το κεφάλι και δεν έδωσε περισσότερη έκταση στο όλο ζήτημα...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share