Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 29/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

29 Μαρτίου 2022 08:36
Survivor spoiler 29/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι καταιγιστικές το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το αποκορύφωμα αυτής της εβδομάδας να έρχεται αύριο (30/3) με την αποχώρηση, αλλά πρώτα έχουμε ένα αγώνισμα επικοινωνίας.

Οι καβγάδες και οι έριδες για ακόμη μια φορά δε λείπουν από την ημερήσια διάταξη στο νησί. Όλοι οι παίκτες, είτε παλιοί είτε νέοι, θορυβώδεις ή ήσυχοι, έχουν μπει... στο ίδιο κουβάρι, αφού η ένταση είναι αρκετά μεγάλη μετά από τρεις μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Είναι λογικό, άλλωστε, ειδικά για την κόκκινη ομάδα, η οποία έθεσε τους τρεις παίκτες της προς αποχώρηση και θα χάσει για δεύτερη σερί εβδομάδα κάποιο μέλος της, ευελπιστώντας πως στη συνέχεια θα βρει τον τρόπο να αντιδράσει, ώστε να φέρει εκ νέου στη δύσκολη θέση τους «Μπλε».

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας

Πριν από όλα αυτά, ωστόσο, υπάρχει το αγώνισμα επικοινωνίας, με τους παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα. Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα έπαθλα, μερικές φορές και πιο σημαντικό από το φαγητό, κάτι που φαίνεται στο πόσο παλεύουν οι παίκτες, ώστε να το αποκτήσουν, αν και εκ νέου θα τσακωθούν.

Ποια ομάδα, όμως, θα καταφέρει να επικρατήσει σε αυτό τον αγώνα; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, η... παράδοση θα μείνει και η κόκκινη ομάδα θα κερδίσει αυτό τον αγώνα, παίρνοντας μια ψυχολογική «ώθηση» εν όψει των επόμενων αγωνισμάτων, που θα μετρούν περισσότερο για τη επιβίωση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share