Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: Ο σκηνοθέτης το... τερμάτισε! Τα «καυτά» πλάνα από την παραλία των Κόκκινων (videos)

Έκλεψαν την παράσταση και πάλι τα κορμιά των παικτριών!

27 Μαρτίου 2022 21:44
Survivor 5: Ο σκηνοθέτης το... τερμάτισε! Τα «καυτά» πλάνα από την παραλία των Κόκκινων (videos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα καλλίγραμμα κορμιά των γυναικών της ομάδας των Κόκκινων θέλησε να αναδείξει για ακόμη μία φορά ο σκηνοθέτης στο Survivor 5, αφού το αποψινό (27/3) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε μάλλον... με αναστεναγμούς για πολλούς τηλεθεατές!

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 27/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Οι Διάσημοι απολάμβαναν ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία μετά τις πρόσφατες νίκες τους, με την κάμερα να επικεντρώνεται στη Σοφιάννα και την Ναυσικά και να κάνει τους άνδρες να ζαλίζονται.

Survivor spoiler 27/03: Ανατροπή βόμβα; Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος! Ποιος κερδίζει ατομική;

Survivor spoiler 27/03: Ημέρα πρώτης ασυλίας η σημερινή για το Survivor 5 και το Athensmagazine.gr σας έχει πλούσιο ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο!

Οι νέοι Διάσημοι και οι νέοι Μαχητές, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Ματθαιακάκη, μπαίνουν ξανά στον στίβο μάχης με στόχο τη διασφάλιση της παραμονής τους στο παιχνίδι. Ήδη ο Ατζούν έχει πιάσει το νόημα από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και αρχίζει να ανεβάζει τα έπαθλα μπας και γίνει η ανατροπή. Μια ανατροπή όμως που δεν θα έχουμε όσον έχει να κάνει με τους παίκτες που θα είναι υποψήφιοι! Οι ίδιοι και οι ίδιοι... Και το λέμε διότι στα αυτιά μας έφτασε το όνομα του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση και δεν μας έκανε καθόλου εντύπωση! Άρα καμία ανατροπή...

Survivor spoiler 27/03: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Όπως σας έχει ενημερώσει το Athensmagazine.gr από νωρίς το πρώτι της Κυριακής (27/03) η πρώτη ασυλία έχει χρώμα μπλε! Οπότε οι κόκκινοι θα μπουν στην διαδικασία της ψηφοφορίας! Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που θα βγει από την κάλπη; Ποια άλλη από το όνομα της Μυριέλλας Κουρεντή. Η ηθοποιός είναι ξανά υποψήφια προς αποχώρηση και μένει να δούμε αν θα καταφέρει για ακόμα μια φορά να παραμείνει στο Survivor 5.

Άλλος ένας κόκκινος υποψήφιος (τουλάχιστον) θα προκύψει την Δευτέρα από τον παίκτη που θα κερδίσει την ατομική ασυλία; Ποιος θα τα καταφέρει; Διάφορες διαρροές στο διαδίκτυο αναφέρουν πως την ατομική ασυλία την παίρνει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Ωστόσο καλό είναι, όσον αφορά τις ατομικές ασυλίες, να κρατάτε μια "πισινή" διότι συνήθως πέφτουν έξω.

Εσείς κρατάτε πως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Μυριέλλα Κουρεντή και τους υπόλοιπους θα τους έχετε στο "πιάτο" σας μόλις φτάσει η πληροφορία στα γραφεία του Athensmagazine.gr! Μείνετε συντονισμένοι για πολλά πολλά spoilers ακόμα...

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share