Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Λάμπρος Κωνσταντάρας: Με αυτή την πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε σχέση στο παρελθόν (photos)

Δεν είχαμε ιδέα!

27 Μαρτίου 2022 11:53
Survivor 5 - Λάμπρος Κωνσταντάρας: Με αυτή την πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε σχέση στο παρελθόν (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μπορεί να έκανε το μεγάλο «μπαμ» με την συμμετοχή του στο Survivor 5, ωστόσο βρίσκεται πολλά χρόνια στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο ίδιος βρίσκεται στον χώρο της δημοσιογραφίας για πάνω από 20 χρόνια και έχει ζήσει μάλιστα κάποια ΜΜΕ από τη γέννησή τους.

Δείτε επίσης: 14 διάσημοι Έλληνες με τσιγγάνικη καταγωγή - Δεν είχαμε ιδέα για τον 8ο

Το χόμπι του βέβαια είναι η μουσική το οποίο έκανε επάγγελμα ανοίγοντας τη δική του δισκογραφική που τιτλοφορείται «Digital Ray Records».

Ο γνωστός δημοσιογράφος ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 και φέτος τον είδαμε να διαγωνίζεται ως παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor 5.

Ωστόσο πριν γίνει ευρέως γνωστός έκανε παρέα με λίγους και καλούς του καλλιτεχνικού χώρου.

Το Athensmagazine.gr ξέθαψε μια σπάνια φωτογραφία του στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη να περνάει ευχάριστες στιγμές στην Κέρκυρα του περίοδο του Πάσχα το μακρινό 2004, δηλαδή πριν ακριβώς 18 χρόνια.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε ηλικία 25 ετών και φανερά πιο αδύνατος είναι αγνώριστος.

Μάλιστα δημοσιεύματα της εποχής είχαν δώσει κοινά τους στιγμιότυπα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μερκούρη Κωνσταντάρας Κέρκυρα

Μερκούρη Κωνσταντάρας

"Το φλερτ της Μυριέλλας με τον Γιώργο είναι...": Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκαλύπτει τι συνέβη στο Survivor 5

Έφυγε με το άγχος μήπως βρεθεί πρώτος στον τάκο της αποχώρησης, τελικά όμως επέστρεψε με ψηλά το κεφάλι και 16 κιλά ελαφρύτερος. «Έχω 23 χρόνια να φτάσω σε αυτά τα κιλά και ευχαριστώ το Survivor γι' αυτό», δηλώνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που μιλά στο YOU για τους χαρακτήρες που συνάντησε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του όσο εκείνος έδινε τον δικό του αγώνα επιβίωσης, καθώς και για τη γυναίκα που περίμενε χρόνια να έρθει στη ζωή του...

Τα πρώτα βήματα στη δημοσιογραφία, η μουσική, το δέλεαρ της υποκριτικής και η «σκιά» του σπουδαίου συνονόματου παππού του. Όλα μπαίνουν στο τραπέζι στη συνάντησή μας μετά το Survivor, με πρώτη και κυριότερη την παρουσία του στο παιχνίδι, όπου πήγε για να αποσπάσει πολύτιμες εμπειρίες και... πληροφορίες! Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share