Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 27/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

27 Μαρτίου 2022 10:48
Survivor spoiler 27/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 27/03: Πρώτη μάχη ασυλίας έχουμε σήμερα ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, ενώ στο trailer βλέπουμε έρχεται η απόλυτη ανατροπή στο παιχνίδι!

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία του Survivor 5

Οι δυο ομάδες λοιπόν θα πέσουν στου στίβους μάχης με σκοπό την παραμονή τους στο παιχνίδι. Το αγώνισμα θα γίνει σε λίμνη και τα εμπόδια για ακόμη μια φορά θα είναι αρκετά δύσκολα.

Η ομάδα που θα χάσει θα αναγκαστεί στο συμβούλιο του νησιού να βγάλει στον τάκο έναν συμπαίκτη της, ενώ ακόμη έναν αυτός που θα πάρει την ατομική ασυλία.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία στο Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα που θα κερδίσει είναι η... Μπλε και οι παίκτες της θα πάνε σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού. Όπως καταλαβαίνετε θα γίνει χαμός στους Κόκκινους και ο ένας θα τα ρίχνει στον άλλον!

Survivor 5: Απίστευτο ξέσπασμα Σοφιάννας κατά Ασημίνας - «Έκλαιγες και σου θύμιζα τα τραγούδια του...»

Μετά την γεμάτη δάκρυα εξομολόγηση της Μαίης για την αποχώρηση του Ανδρέα από το Survivor 5, σειρά είχε να δούμε την εξέλιξη στην "κόντρα" που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Ασημίνα και την Σοφιάννα. Όπως έχουμε αναφέρει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει ολοένα και περισσότερες ανατροπές.

Έτσι λοιπόν, η παίκτρια της μπλε ομάδας δεν δίστασε να χρεώσει ό,τι συμβαίνει στην σχέση με πρώην φίλη της. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Είμαι κουρασμένη ψυχολογικά με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, με όλη αυτή τη σαπουνόπερα που βλέπω να εξελίσσεται γύρω από το θέμα της φιλίας μου με την Ασημίνα.

Προσωπικά έχω αφήσει τέτοιου είδους ιστορίες χρόνια πίσω. Γενικά όταν θέλω να λύσω κάτι, το κάνω τετ α τετ με τον άλλον όπως κάνω και με αυτά που λέω. Ακούστηκαν διάφορα πράγματα στο τελευταίο συμβούλιο.

Έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι δεν είμαι εγώ, Ασημίνα μου, Κατσαούνη μου και όποιος άλλος υποστηρίζει την άποψη ότι επηρεάζομαι από άλλους, αλλά μάλλον εσύ επηρεάζεσαι από άτομα που ήδη σου έχουν προκαλέσει κακό στο παιχνίδι! Σκέψου το.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που με στεναχωρεί πραγματικά είναι ότι νιώθω πως η Ασημίνα ξεχνάει κάποια πράγματα, τα οποία δεν θα έβγαινα να τα πω γιατί τα έκανα όλα από την καρδιά μου αλλά οι συγκυρίες και τα γεγονότα μάλλον με έχουν φτάσει στο σημείο να πρέπει να τα υπενθυμίσω και στην ίδια και στον κόσμο. Ποιος ήταν το στήριγμα σου από την αρχή!

Ξεχνάς όταν έκλαιγες που έχανες τις επικοινωνίες, ποιος ήταν εκείνη να σου θυμίζει τα τραγούδια του συντρόφου σου και έκανε ώρες συζητήσεων μαζί σου για να μπορείς να καλύψεις το κενό. Ξεχνάς όταν έπεφτες αγωνιστικά ποιος ήταν εκεί να σου λέει ότι η θέση σου είναι στον τελικό και «κράτα γερά γιατί έχεις ακόμα πολλά ψωμιά να φας μέσα στο παιχνίδι». Ξεχνάς ποιος είναι ο άνθρωπος που πάντα σε έβαζε πάνω από όλα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share