Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor trailer 27/03: Νέοι παίκτες, συναυλία και... ένας χαμένος! (Video)

Οι εντάσεις και οι ανατροπές δεν λένε να σταματήσουν - Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής;

27 Μαρτίου 2022 07:43
Survivor trailer 27/03: Νέοι παίκτες, συναυλία και... ένας χαμένος! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer 27/03: Στο φετινό Survivor έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές! Δεν θα μπορούσε να κρατήσει πολλές μέρες αυτή η σύνθεση των ομάδων και πάλι θα έχουμε ανατροπή. Μία ανατροπή την οποία σας την είχαμε μεταφέρει και φυσικά πάλι θα έχει αλλαγή δεδομένων. Παράλληλα, μία απίστευτη εξέλιξη πιθανόν να έχουμε στο Survivor 5 αφού πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως έχει προκύψει σημαντικό ζήτημα με τον Σπύρο Μαρτίκα και ενδεχέται πολύ σύντομα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Ποια θα είναι αυτή; Η προσθήκη τεσσάρων νέων παικτών. Πιθανόν και των τελευταίων. Δύσκολο να υπάρξουν άλλες προσθήκες οπότε, κλείνουμε με αυτές. Κλείνουμε λοιπόν με έναν τρόπο τους νέους παίκτες άκρως εντυπωσιακό θα λέγαμε. Μένει να τους δούμε φυσικά και στον στίβο μάχης. Να δούμε και εκεί τι μπορεί να προσφέρει ο καθ’ ένας.

Πέρα όμως από προσθήκες υπάρχει και ένα μεγάλο πάρτι. Τι, χωρίς event θα έμπαιναν οι νέοι παίκτες; Με το καλημέρα λοιπόν θα γίνουν party animal. Με το καλημέρα θα χορέψουν και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα με τους υπόλοιπους παίκτες.

Φυσικά υπάρχει και αγώνισμα με την 1η ασυλία. Εκεί θα δούμε ομηρικές μάχες. Αλήθεια όμως, ποια ομάδα θα επικρατήσει; Σίγουρα θα έχουμε έναν χαμένο ο οποίος θα του κοστίσει πολύ αυτή η ήττα.

Δείτε παρακάτω το trailer του Survivor για σήμερα 27/03:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share