Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 26/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί κερδίζουν το σημερινό έπαθλο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

26 Μαρτίου 2022 20:39
Survivor spoiler 26/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί κερδίζουν το σημερινό έπαθλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 26/3: Nέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα Σάββατο 26/3 για το Survivor και το μενού σήμερα έχει το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας. Ενώ, όπως βλέπουμε στο trailer οι παίκτες μένουν «κόκαλο» με την ανακοίνωση του Λιανού.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο στο Survivor 5

Ο στίβος μάχης θα είναι κλασικός με πολλά εμπόδια που θα κουράσουν τους παίκτες, ενώ ο στόχος είναι πολύ εύκολος και σίγουρα σημαντικό ρόλο στη νίκη θα παίξει η ταχύτητα.

σαρβαιβορ

Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, είναι οριστικό πως η Κόκκινη ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο που είναι συγκλονιστικό, αφού οι νικητές θα πάνε στην ένωση του Survivor της Τουρκίας.

Survivor 5 - Νίκος Γιάννης: 5+1 άγνωστες πληροφορίες για το νέο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

O Νίκος Γιάννης είναι η νέα προσθήκη στο Survivor 5 και όπως όλα δείχνουν θα μπει σύντομα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Νίκος Γιάννης: 5+1 άγνωστες πληροφορίες για το νέο παίκτη του Survivor 5

  • Είναι χορογράφος
  • Έχει στενή συνεργασία με την Ελευθερία Ελευθερίου
  • Έχει συνεργαστεί με την εκπομπή «My style rocks»
  • Το Instagram του είναι @nikogiannis
  • Γεννήθηκε το 1983
  • Το μότο του είναι: «Κάνε αυτό που θες και αγαπάς και άσε τους άλλους να σε λένε τρελό!»

Survivor spoiler - Νίκος Αντωνόπουλος: Αυτός είναι ο νέος παίκτης των Διασήμων - Γοήτευσε τις πίστες και ήρθε να τρελάνει τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler: Μπορεί το Survivor 5 να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εδώ και τρεις μήνες, αλλά ακόμη περισσότεροι παίκτες «εισβάλλουν» στο ριάλιτι επιβίωσης κι ένας ακόμη φαίνεται, ότι θα ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με την απόφαση της παραγωγής και παρά την πρόθεση να τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι, μετά τη διάλυση και την αναδιαμόρφωση των δύο ομάδων, τέσσερις ακόμη νέοι παίκτες θα «εισβάλλουν» στο ριάλιτι επιβίωσης. Μετά από αρκετά δοκιμαστικά, η παραγωγή του Survivor αποφάσισε ένα από αυτά να είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Ο ίδιος είναι μοντέλο, έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς και σύμφωνα με τη Μαρία Αντωνά και την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» θα μπει στους Κόκκινους.

Σύμφωνα μάλιστα με τη δημοσιογράφο, ο Νίκος Αντωνόπουλος, που έχει σπουδάσει ιστορία και αρχαιολογία, είχε δηλώσει συμμετοχή και στον τρίτο κύκλο του GNTM, ωστόσο όταν τον είχαν καλέσει για casting τελικά δεν κατάφερε να πάει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share