Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 26/03: Σκάει βόμβα με οικειοθελή αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα!

Αποκλειστικό βόμβα!

26 Μαρτίου 2022 15:58
Survivor spoiler 26/03: Σκάει βόμβα με οικειοθελή αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 26/03: Απίστευτη εξέλιξη στο Survivor 5 αφού πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως έχει προκύψει σημαντικό ζήτημα με τον Σπύρο Μαρτίκα και ενδεχέται πολύ σύντομα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Η μια δυσάρεστη είδηση μετά την άλλη χτυπάει την πόρτα του Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού μετά τα τραγικά νούμερα τηλεθέασης και τα σενάρια περί απρόσμενου και σύντομου φινάλε στο Survivor 5 ήρθε και μια εξέλιξη με τον Σπύρο Μαρτίκα που φέρνει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι.

Μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας να μην είναι καλός αγωνιστικά, όμως στον τομέα του ριάλιτι είναι expert κάτι που τον έχει κρατήσει τόσο καιρό μέσα στο Survivor, παρότι είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα υποψήφιος. Συγκεκριμένα η μόνη φορά που ο Σπύρος Μαρτίκας δεν ήταν υποψήφιο ενώ είχαν χάσει ασυλία οι Μαχητές ήταν όταν είχε κερδίσει την ατομική ασυλία!

Survivor spoiler 26/03: Σκάει βόμβα με οικειοθελή αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα!

Ποια είναι η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής που τον φέρνει ένα βήμα από την οικειοθελή του αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ; Σας είχαμε αποκαλύψει και στο παρελθόν πως υπήρχε θέμα με την άδεια του φαρμακείου του Σπύρου Μαρτίκα στον Πειραιά και σύμφωνα με πληροφορίες δεν παίρνει άλλη καθυστέρηση. Συγκεκριμένα άτομα του στενού του περιβάλλοντος ζήτησαν επίμονα από την παραγωγή να επικοινωνήσουν με τον Σπύρο καθώς είχε προκύψει ένα πολύ σοβαρό επαγγελματικό θέμα που δεν χωρούσε άλλη αναβολή.

Η παραγωγή δέχτηκε με τα πολλά και έφερε σε επικοινωνία τις δύο πλευρές. Ο Σπύρος Μαρτίκας ενημερώθηκε από στενά του πρόσωπα πως επιβάλλεται να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να αποτελέσει παρελθόν από το Survivor 5.

Μένει να δούμε αν η αποχώρηση του θα προκύψει από... ψηφοφορία του κοινού (που φαντάζει δύσκολο βάση των επιδόσεών του μέχρι τώρα) ή θα γίνει αναγκαστικά οικειοθελή. Πάντως η παραγωγή ξεκάθαρα δεν θέλει να φύγει ο Σπύρος Μαρτίκας έτσι απλά και θα κάνει το παν για να βρεθεί μια λύση... Ίδωμεν...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share