Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - «Μαλλιοτραβήγματα» στον Άγιο Δομίνικο: Οι... φιτιλιές της Βρισηίδας στη Σοφιάννα για την Ασημίνα - «Η Μυριέλλα βάζει λόγια» (video)

Χαμός μεταξύ των παικτριών!

23 Μαρτίου 2022 22:14
Survivor 5 - «Μαλλιοτραβήγματα» στον Άγιο Δομίνικο: Οι... φιτιλιές της Βρισηίδας στη Σοφιάννα για την Ασημίνα - «Η Μυριέλλα βάζει λόγια» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφιάννα μίλησε στο σημερινό (23/3) επεισόδιο του Survivor 5 για την κόντρα της με την Ασημίνα και δήλωσε πως η δεύτερη φαίνεται να είναι ανταγωνιστική απέναντί της.

Θυμίζουμε επίσης τι συνέβη πριν από λίγα λεπτά μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Άρη Σοϊλέδη

Την κόντρα αυτή φουντώνει και η Βρισηίδα, η οποία φημολογείται ότι θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, βάζοντας στο παιχνίδι και την Μυριέλλα την οποία κατηγορεί πως βάζει λόγια στην Ασημίνα γι' αυτό και η συμπεριφορά της έχει αλλάξει από τότε που μπήκε στην ομάδα των κόκκινων.

Survivor spoiler 23/03: "Έσκασε" η Σοφιάννα! Αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 5

Survivor spoiler 23/03: Παρελθόν από το Survivor 5 είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει, πολύ πιο σύντομα από ότι περιμένουμε, η Σοφιάννα Αβραμάκη. Τι συνέβη; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο...

Συγκεκριμένα από το Σάββατο και την αλλαγή των ομάδων η Σοφιάννα ήταν από τις παίκτριες που βρέθηκε στο στόχαστρο. Ο λόγος πως χωρίστηκε από την Ασημίνα και πλέον η φιλία της δοκιμάζεται. Τα δύο κορίτσια από φίλες έχουν γίνει... εχθροί με άλλους παίκτες να βάζουν λόγια για να τις "διαλύσουν"! Όλο αυτό έχει κάνει την Σοφιάννα να σπάσει. Σας είχαμε πει και στο παρελθόν πως είχε ζητήσει να αποχωρήσει από το Survivor ωστόσο αυτό έγινε ξανά.

Συγκεκριμένα ζήτησε να φύγει και το Σάββατο, μετά την ανακοίνωση της αλλαγής των ομάδων και πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η παίκτρια των Μαχητών ενόχλησε ξανά την παραγωγή με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το ριάλιτι καθώς ψυχολογικά είναι ράκος.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση με τα νεύρα της και νιώθει πως όλο αυτό μέσα της έχει τελειώσει και δεν έχει να της δώσει κάτι επιπλέον το Survivor. Από την άλλη άνθρωποι της παραγωγής είναι ξεκάθαροι πως θα κάνουν το παν για να την κρατήσουν, αφού το όλο σκηνικό με την Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι από τα ελάχιστα που "πουλάνε" στο ριάλιτι.

Πάντως η αλήθεια είναι πως η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι, όχι απλά στα όριά της, αλλά περιμένει ένα "κερασάκι στη τούρτα" για να βάλει τέλος στην "καριέρα" της στο Survivor παρά τις κυρώσεις που θα έχει λόγω ρήτρας, χάνοντας χρήματα. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσως στο συγκεκριμένο ζήτημα και δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουμε κάποια απρόσμενη εξέλιξη... Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr γιατί ακολουθούν αρκετά παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share