Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 20/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή, αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε κλικ!

20 Μαρτίου 2022 20:32
Survivor spoiler 20/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα δεδομένα άλλαξαν και το Survivor 5 είναι, από χθες (19/3), εκ νέου ένα διαφορετικό παιχνίδι. Οι νέες ομάδες συστήνονται μεταξύ τους, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, και σήμερα (20/3) παλεύουν για την πρώτη τους ασυλία.

Η ανακοίνωση έπεσε σαν «βόμβα». Σε ορισμένους παίκτες, όπως φάνηκε και στο έκτακτο συμβούλιο υπό τον Γιώργο Λιανό, δεν άρεσε αυτή η ανακοίνωση. Κάποιοι παίκτες έπρεπε να αποχωριστούν τους φίλους τους, ενώ άλλοι χρειάζεται να... συνηθίσουν στην παρουσία άλλων, που μάλλον δε συμπαθούσαν ιδιαίτερα και θα φανεί στις επόμενες εβδομάδες, το τι θα συμβεί μεταξύ τους.

Είδαμε, σε κάθε περίπτωση, αυτό που θέλαμε, με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη να έρχονται και πάλι κοντά, σε μια στιγμή που ασφαλώς περίμεναν άπαντες στο τηλεοπτικό κοινό, μετά το ειδύλλιο που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους. Δεν είναι, βέβαια, και όλοι ενθουσιασμένοι με την άφιξη του αγρότη στην κόκκινη παραλία, με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ειδικά να είναι προβληματισμένη.

Survivor spoiler: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος... στην νέα κατάσταση

Οι παίκτες, όμως, πρέπει να αφήσουν όλα αυτά στην άκρη και να προχωρήσουν στο πρώτο αγώνισμα, με έπαθλο την ασυλία. Τα νεύρα φαίνεται πως θα είναι... αρκετά τεταμένα, με τις δύο ομάδες να κοντεύουν να έρθουν στα χέρια, όπως βλέπουμε στο σχετικό trailer, με αποτέλεσμα ο αγώνας να γίνεται «αίμα και άμμος».

Στο τέλος, φυσικά, θα υπάρξει ακόμη ένα «φλεγόμενο» συμβούλιο, στο οποίο θα προκύψει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι, ωστόσο, αυτός; Σύμφωνα με τις πρώτες με οριστικές πληροφορίες, τον αγώνα επάθλου κερδίζουν οι «Μπλε» και ο πρώτος υποψήφιος θα είναι ο Αντρέας Ματθαιακάκης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share