Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 20/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο ασυλίας μετά την αλλαγή!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

20 Μαρτίου 2022 07:58
Survivor spoiler 20/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο ασυλίας μετά την αλλαγή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Άρχισαν τα όργανα... Η απόφαση της παραγωγής είναι γεγονός και δύο νέες ομάδες συστήνονται στο κοινό του Survivor 5 και από εκεί, που πρέπει να συνηθίσουν σε αυτό το γεγονός, έχουν να δώσουν κι έναν αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Σε ορισμένους παίκτες, όπως φάνηκε και στο έκτακτο συμβούλιο υπό τον Γιώργο Λιανό, δεν άρεσε αυτή η ανακοίνωση. Κάποιοι παίκτες έπρεπε να αποχωριστούν τους φίλους τους, ενώ άλλοι χρειάζεται να... συνηθίσουν στην παρουσία άλλων, που μάλλον δε συμπαθούσαν ιδιαίτερα και θα φανεί στις επόμενες εβδομάδες, το τι θα συμβεί μεταξύ τους.

Είδαμε, σε κάθε περίπτωση, αυτό που θέλαμε, με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη να έρχονται και πάλι κοντά, σε μια στιγμή που ασφαλώς περίμεναν άπαντες στο τηλεοπτικό κοινό, μετά το ειδύλλιο που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους. Δεν είναι, βέβαια, και όλοι ενθουσιασμένοι με την άφιξη του αγρότη στην κόκκινη παραλία, με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ειδικά να είναι προβληματισμένη.

Survivor spoiler: Η πρώτη ασυλία μετά τη μείξη - Ποιος κερδίζει;

Οι παίκτες, όμως, πρέπει να αφήσουν όλα αυτά στην άκρη και να προχωρήσουν στο πρώτο αγώνισμα, με έπαθλο την ασυλία. Τα νεύρα φαίνεται πως θα είναι... αρκετά τεταμένα, με τις δύο ομάδες να κοντεύουν να έρθουν στα χέρια, όπως βλέπουμε στο σχετικό trailer, με αποτέλεσμα ο αγώνας να γίνεται «αίμα και άμμος».

Ποια, όμως, θα πανηγυρίσει την νίκη και θα πάει... παρατηρήτρια στο συμβούλιο του νησιού; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, αυτή θα είναι η μπλε ομάδα, που κάνει μετά την ανανέωση το 2/2 έναντι της κόκκινης και την φέρνει σε δύσκολη θέση να χρειαστεί να ψηφίσει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share