Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Survivor 5: Στην ίδια ομάδα Μυριέλλα και Κατσαούνης - Οι αγκαλιές και τα φιλιά στην παραλία

Ήρθαν πολύ κοντά

19 Μαρτίου 2022 23:08
Survivor 5: Στην ίδια ομάδα Μυριέλλα και Κατσαούνης - Οι αγκαλιές και τα φιλιά στην παραλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τις ανακατατάξεις στις ομάδες Μαχητών και Διάσημων στο σημερινό επεισόδιο του Suvivor 5, Μυριέλλα και Κατσαούνης βρέθηκαν στην ίδια ομάδα, με τον Γιώργο να μετακινείτε στην ομάδα των Διασήμων.

Μπορεί όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Κατσαούνης, αν τον ρωτούσαν δεν θα ήθελε να μπει στην ίδια ομάδα με την Μυριέλλα, όταν όμως συνέβη η ιδέα του φάνηκε καλή.

Η Μυριέλλα, ξενάγησε τον Κατσαούνη και στη συνέχεια οι δυο τους αντάλλαξαν γλυκόλογα και αγκαλιές.

"Είμαστε και οι δύο διατεθειμένοι να κάνουμε μία νέα αρχή".

Τα γλυκόλογα και οι αγκαλιές Κατσαούνη - Μυριέλλας

Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα ο Άρης Σοϊλέδης μετά την ανακοίνωση του Λιανού - "Δεν θέλω να μείνω μόνος μου"

Με ανακατατάξεις στις ομάδες Μαχητών και Διάσημων ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Suvivor 5, όπως είχε ήδη αποκαλύψει το Athensmagazine.gr, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και κλάματα στους παίκτες.

Μετά την ανακοίνωση του ο Γιώργος Λιανός έφερε τα πάνω κάτω στις ομάδες και οι παίκτες κατέρρευσαν στο άκουσμα της και ξέσπασαν σε κλάματα!

Αμέσως η Σοφιάνα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έκρυψαν τον φόβο του χωρισμού όπως βεβαίως και η Βρισηίδα Ανδριώτου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Κάποιοι έμεινα ευχαριστημένοι με τις αλλαγές, ενώ κάποιοι άλλοι ξεσπούν σε κλάματα και δηλώνουν την απογοήτευσή τους, όπως και ο Άρης.

Η αντίδραση του Άρη

«Όχι όλους ρε φίλε! Όλους σας πήραν, όλους! Όχι ρε φίλε… Γιατί; Γιατί σας πήραν όλους; Όλους σας πήραν» αναφώνησε ο Άρης Σοϊλέδης αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων ομάδων από τον Γιώργο Λιανό καθώς όλοι οι φίλοι του έμειναν πια απέναντι. «Όχι ρε φίλε, θα φύγω αλήθεια! Θα φύγω! Όλους σας πήραν, όλους».

Survivor 5: Πανικός και κλάματα με την ανακοίνωση του Λιανού

Με ένα απρόοπτο κάλεσμα σε Μαχητές και Διάσημους για έκτακτο συμβούλιο ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, με τις ομάδες να παραξενεύονται και να αναρωτιούνται έντονα για τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, οι παίχτες μέσα στο σακίδιο με τα τρόφιμα βρήκανε και ένα γράμμα με ένα γρίφο και αμέσως μετά κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ένα έκτακτο συμβούλιο. Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ο Λιανός τους ανακοίνωσε ότι ήρθε η στιγμή για ανακατάταξη των ομάδων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share