Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα ο Άρης Σοϊλέδης μετά την ανακοίνωση του Λιανού - "Δεν θέλω να μείνω μόνος μου"

"Μου πήραν όλους τους φίλους, γιατί…;"

19 Μαρτίου 2022 22:26
Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα ο Άρης Σοϊλέδης μετά την ανακοίνωση του Λιανού -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ανακατατάξεις στις ομάδες Μαχητών και Διάσημων ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Suvivor 5, όπως είχε ήδη αποκαλύψει το Athensmagazine.gr, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και κλάματα στους παίκτες.

Μετά την ανακοίνωση του ο Γιώργος Λιανός έφερε τα πάνω κάτω στις ομάδες και οι παίκτες κατέρρευσαν στο άκουσμα της και ξέσπασαν σε κλάματα!

Αμέσως η Σοφιάνα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έκρυψαν τον φόβο του χωρισμού όπως βεβαίως και η Βρισηίδα Ανδριώτου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Κάποιοι έμεινα ευχαριστημένοι με τις αλλαγές, ενώ κάποιοι άλλοι ξεσπούν σε κλάματα και δηλώνουν την απογοήτευσή τους, όπως και ο Άρης.

Η αντίδραση του Άρη

«Όχι όλους ρε φίλε! Όλους σας πήραν, όλους! Όχι ρε φίλε… Γιατί; Γιατί σας πήραν όλους; Όλους σας πήραν» αναφώνησε ο Άρης Σοϊλέδης αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων ομάδων από τον Γιώργο Λιανό καθώς όλοι οι φίλοι του έμειναν πια απέναντι. «Όχι ρε φίλε, θα φύγω αλήθεια! Θα φύγω! Όλους σας πήραν, όλους».

Survivor 5: Πανικός και κλάματα με την ανακοίνωση του Λιανού

Με ένα απρόοπτο κάλεσμα σε Μαχητές και Διάσημους για έκτακτο συμβούλιο ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, με τις ομάδες να παραξενεύονται και να αναρωτιούνται έντονα για τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, οι παίχτες μέσα στο σακίδιο με τα τρόφιμα βρήκανε και ένα γράμμα με ένα γρίφο και αμέσως μετά κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ένα έκτακτο συμβούλιο. Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ο Λιανός τους ανακοίνωσε ότι ήρθε η στιγμή για ανακατάταξη των ομάδων.

Το κάλεσμα στις ομάδες για έκτακτο Συμβούλιο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share