Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 19/03: «Είστε όλοι στημένοι, τελειώσαμε» - Ούρλιαζαν στον Λιανό κι έφυγαν από το έκτακτο συμβούλιο Ασημίνα και Σοφιάννα!

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr - «Φωτιά» στο συμβούλιο και απειλές για αποχωρήσεις!

19 Μαρτίου 2022 11:04
Survivor spoiler 19/03: «Είστε όλοι στημένοι, τελειώσαμε» - Ούρλιαζαν στον Λιανό κι έφυγαν από το έκτακτο συμβούλιο Ασημίνα και Σοφιάννα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι εξελίξεις μαίνονται στο Survivor 5 και οι παίκτες των δύο ομάδων αναμένεται να έρθουν αντιμέτωποι με κάτι, για το οποίο δεν είναι έτοιμοι, δεχόμενοι ένα γράμμα σήμερα (19/3) στις παραλίες τους.

Το γράμμα αυτό θα αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι οι δύο πλευρές πάνε σε έκτακτο συμβούλιο, για να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό. Ο παρουσιαστής εκεί, τους επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για τη συνέχεια της παρουσίας τους στον Άγιο Δομίνικο, αφού με απόφαση της παραγωγής οι δύο ομάδες θα αλλάξουν και θα γίνει μια μείξη μεταξύ τους.

Είναι λογικό η απόφαση αυτή να φέρει αντιδράσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση ο ΣΚΑΪ και η παραγωγή θέλουν να συντηρήσουν το κομμάτι του ριάλιτι σε έντονο βαθμό, γνωρίζοντας πως αυτό φέρνει νούμερα και όχι το αγωνιστικό. Κατά κάποιο τρόπο, δηλαδή, επιθυμούν να... μετρήσουν και το πώς θα το πάρουν οι παίκτες.

Survivor spoiler: «Άγρια» επίθεση Σοφιάννας και Ασημίνας μετά τις αποφάσεις - Ποιος τις συνέτισε

Αν υπάρχουν δύο παίκτριες που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες από τις αλλαγές, πάντως, αυτές είναι σίγουρα η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σοφιάννα Αβραμάκη, τις οποίες άλλωστε βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου να κλαίνε και να οδύρονται, μετά την ανακοίνωση του Λιανού.

Ποιος ο λόγος; Οι δυο τους θα αποχωριστούν σε αυτό το συμβούλιο, με την Ασημίνα να μετακομίζει στην κόκκινη ομάδα και τη Σοφιάννα να μένει στην μπλε, μαζί με τον... άσπονδο εχθρό τους, Σπύρο Μαρτίκα, σε μια εξέλιξη που φυσικά δεν άρεσε στα κορίτσια.

Το αποτέλεσμα ήταν αμφότερες να αντιδράσουν και να αρχίσουν να φωνάζουν στον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και την παραγωγή. «Κάνατε μείξη χωρίς λόγο, είναι όλο στημένο. Τελειώσαμε εδώ εμείς...», έλεγαν με ουρλιαχτά από την απογοήτευσή τους, φεύγοντας μόνες τους από το συμβούλιο.

Σε εκείνο το σημείο, η παραγωγή έψαξε τα κορίτσια, αποφάσισε να μην τα τιμωρήσει και τα ενημέρωσε, ότι είναι κάτι που έχει γίνει ξανά στο Survivor ανεξαρτήτως αγωνιστικών λόγων, ενώ πρόκειται και για κάτι που ζητά το κοινό. Κάπως έτσι, τις ηρέμησαν και εκείνες γύρισαν, για να τελειώσει το γύρισμα του συμβουλίου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share