Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 19/03: Αυτή είναι η πρώτη ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

19 Μαρτίου 2022 08:12
Survivor spoiler 19/03: Αυτή είναι η πρώτη ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια νέα καθημερινότητα ξεκινά στο Survivor 5, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης χιλιάδων τηλεθεατών, με τη σημερινή (19/3) μέρα ειδικά να αναμένεται να φέρει κύμα εξελίξεων, το οποίο θα το κάνει πιο συναρπαστικό.

Οι παίκτες δέχονται σήμερα ένα γράμμα στην καλύβα τους, το οποίο μέσα έχει ένα γρίφο. Μέσα από αυτό, συγκεκριμένα, καλούνται να πάνε σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, στο οποίο ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει πως οι ομάδες αλλάζουν, μαζί με όλα τα δεδομένα της καθημερινότητας των παικτών.

Μπορεί θεωρητικά να μη συντρέχει λόγος για μείξη των ομάδων, αφού οι δυνάμεις είχαν κατανεμηθεί καλύτερα φέτος για Διάσημους και Μαχητές, αλλά η παραγωγή θέλει να προσδώσει κάθε φορά πιο έντονο το στοιχείο του ριάλιτι και, μάλλον, υπό αυτό το πρίσμα προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση.

Survivor spoiler: Η νέα εποχή και οι πρώτοι νικητές στο έπαθλο φαγητού

Εμείς σας έχουμε τις νέες ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης και, μαζί, έρχεται και ο πρώτος αγώνας, με έπαθλο το φαγητό. Η κόκκινη και η μπλε ομάδα θα παραταχθούν με τις νέες τους συνθέσεις και, εκεί, θα φανεί το ποια θα ξεκινήσει πιο δυναμικά και με περισσότερη ομόνοια.

Ποια, όμως, είναι αυτή που θα καταφέρει να πάρει το αγώνισμα και, μαζί, το έπαθλο; Αυτή είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μπλε ομάδα, η οποία πάντως έχει αρκετούς δυνατούς παίκτες και δείχνει να δημιουργεί ένα καλό σύνολο, το οποίο μπαίνει με το δεξί σε αυτή την νέα εποχή στον πέμπτο κύκλο του Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share