Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: 3 Διάσημοι Έλληνες που τα "είχε" η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Η άγνωστη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα!

Αποκαλύψεις φωτιά!

18 Μαρτίου 2022 11:37
Survivor 5: 3 Διάσημοι Έλληνες που τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποια είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που ζούμε καθημερινά μέσα από το Survivor;

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μοντέλο και ηθοποιός. Πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς και μια από τις ομορφότερες γυναίκες – μοντέλα.

Ναυσικά Παναγιωτακόπουλου βιογραφικό

  • Έχει 85.3k ακόλουθους στο Instagram.
  • Έχει ύψος 1,76
  • Είναι 55 με 57 κιλά
  • Είναι γεννημένη το 1993.
  • Είναι 28 ετών

Μεγάλωσε στο Περιστέρι, ενώ η πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση ήταν τη σεζόν 2012-2013 στο Πρωινό Mou με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι πρότυπο μεσογειακής ομορφιάς και μια από τις ομορφότερες γυναίκες – μοντέλα.

Μπήκε τυχαία στον χώρο του modelling και με μια φυσική αθωότητα τον κατέκτησε.

Οι χιλιάδες followers της στο Instagram έχουν ανοίξει τις ενημερώσεις τους για να πάρουν την ειδοποίηση για μια νέα της ανάρτηση…

Τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η υποκριτική, όπου κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα.

Μετά τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στις πασαρέλες έρχεται στο Survivor για να αποδείξει πως με την ίδια άνεση μπορεί να τρέξει και στην άμμο της Καραϊβικής.

Με στόχο τη νίκη και όπλο τη θέληση, ετοιμάζεται να μας αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό με τις ικανότητές της στα αγωνίσματα.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Γιώργος Αγγελόπουλος

Survivor 5: 3 Διάσημοι Έλληνες που τα 'είχε' η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Η άγνωστη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα!

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Γιώργος Αγγελόπουλος γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Χαλβάη 5-0» και οι φήμες τους ήθελαν να είναι μαζί.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η πρώην σύντροφος του Κώστας Σόμμερ, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λεγόταν πως ζουν ένα ειδύλλιο, το οποίο φούντωνε μέρα με τη μέρα. Μάλιστα, τονίζεται πώς, ενώ οι δύο τους βλέπονται πολύ συχνά, δεν θέλουν αυτό να γίνει γνωστό.

Πρόσφατα, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και βέβαια την ρώτησαν σχετικά. Τι απάντησε εκείνη;

«Δεν θα επιβεβαιώσω και δεν θα διαψεύσω τίποτα για τον απλούστατο λόγο, διότι αν το κάνω τώρα, μετά με οποιονδήποτε βγω φωτογραφία θα πρέπει να κάνω το ίδιο. Οπότε δεν θα απαντήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Την δική του απάντηση στις φήμες που αφορούν την προσωπική του ζωή, όμως, έδωσε και ο ίδιος ο Ντάνος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

«Επειδή είδα τη δήλωση της Ναυσικάς, πιστεύω ότι έκανε μια λανθασμένη τοποθέτηση. Είναι λανθασμένη γιατί ίσως, με τον τρόπο που απάντησε, άφησε κάποια ενδεχόμενα ότι είμαστε μαζί…», δήλωσε.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Σόμμερ

Survivor 5: 3 Διάσημοι Έλληνες που τα 'είχε' η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Η άγνωστη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα!

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηδαλάκης

Η καλλονή ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο γοητευτικός επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης έπειτα από τέσσερις μήνες σχέσης αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στα νότια προάστια.

Η μελαχρινή καλλονή Ναυσικά Παναγιωτακοπουλου, που πλέον ασχολείται με την ηθοποιία, μίλησε στο στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή, αλλά και τι θαυμάζει στον σύντροφό της.

«Είμαι τέλεια. Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Είμαι με έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι έξυπνος, χαμηλών τόνων, αυτοδημιούργητος, με πολύ χιούμορ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια παραδέχεται πως εξαιτίας του κωρονοϊού έχασε πολλές δουλειές και μία από αυτές ήταν ένα ταξίδι στο Μιλάνο.

Survivor 5: 3 Διάσημοι Έλληνες που τα 'είχε' η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Η άγνωστη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα!

Ωστόσο δεν το βάζει κάτω και ετοιμάζεται πυρετωδώς για νέα πράγματα και νέες καταστάσεις.

«Οσον αφορά τα επαγγελματικά μου, έχω πολλή όρεξη για δουλειά, γιατί με τον κορονοϊό έχασα δουλειές και μία από αυτές ήταν ένα ταξίδι στο Μιλάνο πριν από την καραντίνα, αλλά από την άλλη ξεκουράστηκα ύστερα από καιρό. Είμαι έτοιμη για νέες περιπέτειες και συνεργασίες.

Συνεχίζω να εργάζομαι ως μοντέλο με πολύ επιλεκτικές συνεργασίες και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε συζητήσεις με διάφορα κανάλια, γιατί, όπως γνωρίζεις, πλέον η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός. Συζητάω για κάποια σίριαλ αλλά και κάποιες ενδεχομένως συνεργασίες με εκπομπές», εξήγησε στο «Secret».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share