Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 17/03: Επιστρέφουν στο Survivor 5 Βαλάντης, Κάτια, Μπέλλος κ.α.! Βόμβα Ατζούν

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

17 Μαρτίου 2022 21:25
Survivor spoiler 17/03: Επιστρέφουν στο Survivor 5 Βαλάντης, Κάτια, Μπέλλος κ.α.! Βόμβα Ατζούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 17/03: Ακόμα μια αποκάλυψη σας φέρνει το Athensmagazine.gr σχετικά με το Survivor 5 και τις σκέψεις του Ατζούν Ιλιτζαλί για την συνέχεια!

Μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο να αποτελεί παρελθόν από το Survivor 5, όμως δεν αποκλείεται να την δούμε ξανά σύντομα στο πλευρό των, πρώην πλέον, συμπαικτών και αντιπάλων της! Όχι δεν θα επιστρέψει στο παιχνίδι αλλά ενδέχεται να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, μαζί με άλλους παίκτες του φετινού Survivor, όπως ο Βαλάντης, ο Θανάσης Μπέλλος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και γενικά όλα τα παιδιά που έδωσαν το παρόν στο παιχνίδι. Τι σκέφτεται να πράξει ο Ατζούν; Το Athensmagazine.gr σας έχει την απάντηση!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται να κάνει μια Ένωση πιο διαφορετική από ποτέ! Συγκεκριμένα σκέφτεται στο μεγάλο πάρτι που θα διεξαχθεί περίπου σ' ένα μήνα από σήμερα να δώσουν το παρόν ΟΛΟΙ οι παίκτες του Survivor 5. Από την Ελισάβετ Σπανού που αποχώρησε πρώτη μέχρι και την Κάτια Ταραμπάνκο που αποχώρησε τελευταία.

Survivor spoiler 17/03: Επιστρέφουν στο Survivor 5 Βαλάντης, Μπέλλος κ.α.! Βόμβα Ατζούν

Αυτή είναι μια από τις σκέψεις του Ατζούν για την Ένωση, ώστε να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ έχουν πέσει κι άλλες ιδέες στο τραπέζι, όπως εκείνη του Τριαντάφυλλου ως guest star, που πρώτο το Athensmagazine.gr σας έφερε στο φως.

Πάντως εκεί που "κολλάει" ο Τούρκος για να επιστρέψει όλους τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο είναι πως θα διαρρεύσουν στους υπολοίπους ότι συμβαίνει στον έξω κόσμο! Όχι ότι τώρα η παραγωγή κρατάει το στόμα της κλειστό αλλά να έχουμε να λέμε...

Εσάς πως θα σας φαινόταν σαν ιδέα αυτό; Πάντως να ξέρετε πως λόγω της αλλαγής των ομάδων η Ένωση θα αργήσει λίγο περισσότερο απ' ότι ο Ατζούν σχεδίαζε αρχικά. Κι αυτό διότι με την αλλαγή των ομάδων ο Τούρκος επιδιώκει να ανεβάσει τα νούμερα, οπότε στην Ένωση βλέπει την επόμενη λύση. Άρα δύσκολα θα δούμε στα καπάκια αλλαγή ομάδων και Ένωση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share