Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 5: "Μου στοίχισε πάρα πολύ το..." - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Σάββα Κάλφα (video)

"Μόλις κατάλαβα ότι πρέπει να..."

17 Μαρτίου 2022 15:18
Survivor 5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Πέμπτης 17/3, ο Σάββας Κάλφας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 5. Λίγες ημέρες νωρίτερα, μάλιστα έκανε τη πρώτη του "όλο νόημα" ανάρτηση στο instagram

Ο ίδιος θεωρεί ότι θα έπρεπε κάποιος να είναι αναίσθητος για να μπορέσει να επιβιώσει σε ένα τέτοιο ριάλιτι χωρίς να επηρεαστεί ψυχικά. Η αποχώρησή του στοίχησε, βέβαια, σε πολλούς από τους συμπαίκτες του, παρά την ανακούφιση του ίδιου.

Οι αποκαλύψεις του Σάββα Κάλφα για το Survivor 5

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε: «Αν θες να προχωρήσεις στο Survivor πρέπει να είσαι αναίσθητος. Αυτό. Αν δεν είσαι αναίσθητος και τα παίρνεις τα πράγματα το βράδυ στην καλύβα, τα σκέφτεσαι, τα ανακυκλώνεις στο κεφάλι σου και κάνεις αυτοκριτική, αρχίζει και πέφτει το δυναμικό σου».

Και συνέχισε: «Το έχω βιώσει πάρα πολύ και για αυτό κατέληξα στο ότι δεν είναι για μένα το ριάλιτι. Μου στοίχισε πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν έβλεπα Survivor ποτέ στη ζωή μου και τα μάθαινα όλα εκεί πέρα. Νόμιζα ότι θα είναι πιο απλά τα πράγματα», ενώ στο τέλος επισήμανε:

«Μόλις κατάλαβα ότι πρέπει να κρίνεις τη συμπεριφορά του άλλου, να βάζεις πέντε και δέκα λέξεις στη σειρά για να τον στοχοποιήσεις για να τον βγάλεις λάθος, το έκανα μία, δύο, τρεις φορές αλλά με δυσκόλεψε πάρα πολύ»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share