Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: "Δες εδώ τη νυφίτσα" - Το Twitter άρχισες το κράξιμο μετά την αποχώρηση της Κάτιας!

Η Βρισηίδα και ο Άρης την πλήρωσαν

17 Μαρτίου 2022 09:50
Survivor 5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 5 την Τετάρτη 17/3, το ταξίδι έφτασε στο τέλος του για την Κάτια Ταραμπάνκο, επιβεβαιώνοντας τα spoils.

Η Βρισηίδα για άλλη μία φορά έβαλε τα κλάματα και το Twitter δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να το αφήσει ασχολίαστο, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε και ο Άρης Σοϊλέδης, καθώς κατά την αποχώρηση κοίταξε τους μπλε και γέλασε αφήνοντας την φαντασία του κοινού να οργιάζει.

Η Κάτια πριν φύγει για πάντα από τον Άγιο Δομίνικο ευχαρίστησε τους συμπαίκτες της και την παραγωγή για την ευκαιρία που της δόθηκε, αλλά δηλώνει και γαλήνια για την απόφαση του κοινού, πιστεύοντας ότι όλα έχουν έναν λόγο που συμβαίνουν.

«Ένας κύκλος μόλις έκλεισε. Περίεργο το συναίσθημα. Κλιμακωτά ήρθε. Χτύπαγε ένα καμπανάκι μέσα η αλήθεια είναι, έδεσε και το αγώνισμα το σημερινό, πήρα τη ρεβάνς μου την ωραία. Παιδιά, νιώθω γαλήνη, την πιο ωραία γαλήνη που έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Λυπάμαι που φεύγω. Ήθελα να φάω λίγο χώμα ακόμη. Ήθελα να νικήσω μία φορά την Ασημινάρα εκεί. Καλό κουράγιο σε όλους. Θα σας βλέπω από τον καναπέ που θα τρώω. Ζητάω συγγνώμη για αυτό. Και τα λέμε όλοι Γαλατσάρα. Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να είμαι ξανά εδώ. Το εκτιμώ. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται και όλα είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Τα tweets του κοινού για την αποχώρηση της Κάτιας! Δείτε τα στο Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share