Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 17/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα! Ποιος παίκτης έπαιξε "ντέρμπι" με την Κάτια;

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

17 Μαρτίου 2022 08:50
Survivor spoiler 17/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα! Ποιος παίκτης έπαιξε
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 17/03: Χαμός στο Survivor 5 με την Κάτια Ταραμπάνκο να αποτελεί παρελθόν και τους παίκτες των δύο ομάδων να "παγώνουν"!

Τέλος λοιπόν η Κάτια Ταραμπάνκο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με τα σενάρια να είναι πολλά. Ήταν στημένη η αποχώρησή της ή πραγματική. Εμείς την άποψή μας σας την έχουμε πει από την πρώτη στιγμή. Δεν "παίζει" η Τζο Μαριδάκη (που καλά να είναι η κοπέλα) να συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από την Κάτια Ταραμπάνκο! Από την στιγμή που η ψήφος είναι θετική η Κάτια αποκλείεται να μην πήρε περισσότερες από μια κοπέλα που μέχρι πριν 10 μέρες δεν την ήξερε το τηλεοπτικό κοινό!

Ωστόσο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Ουκρανή παίκτρια αποτελεί παρελθόν και μπορεί πλέον να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά της, στις δύσκολες ώρες που βιώνουν λόγω πολέμου. Εμείς την άποψή μας σας την είπαμε, ωστόσο υπάρχουν κάποια αποτελέσματα που έχουν... διαρρεύσει σχετικά με την κατάταξη της χθεσινής ψηφοφορίας! Ποιος βγήκε πρώτος; Ποιος γλίτωσε οριακά να μην φύγει;

Survivor spoiler 17/03: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα! Ποιος παίκτης έπαιξε 'ντέρμπι' με την Κάτια;

Survivor spoiler 17/03: Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Πρώτος λοιπόν βγήκε (ποιος άλλος;) ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο φαρμακοποιός δείχνει πως έχει δυναμική έξω και εξελίσσεται σε νέο Τριαντάφυλλο, δείχνοντας πως θα φτάσει σίγουρα στην Ένωση, μπορεί και πιο μακριά. Δεύτερη στην ψηφοφορία (κρατηθείτε) βγήκε η Τζο Μαριδάκη! Τουλάχιστον αυτό έχει διαρρεύσει. Φαίνεται πως η κλίκα της Βρισηίδας με την Κάτια δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητή γι' αυτό και βγήκαν τελευταίες.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η Βρισηίδα την γλίτωσε στο... όριο αφού "έπαιξε" ντέρμπι με την φίλη της, Κάτια Ταραμπάνκο για την παραμονή της στο Survivor. Τελικά για ελάχιστες ψήφους διαφορά η Κάτια Ταραμπάνκο αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες της και αποχώρησε.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share