Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Δέχομαι…» - Γάμος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Της ανακοινώθηκε στον Άγιο Δομίνικο!

16 Μαρτίου 2022 09:15
Survivor 5: «Δέχομαι…» - Γάμος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαίνεται πως μετά το Survivor 5 θα φάμε… κουφέτα και για αυτό θα φροντίσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την ίδια να παντρεύεται με το πέρας του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, της οποίας έχει κυκλοφορήσει και... γυμνό υλικό, έλαβε βίντεο από τον καλό της φίλο Ανανία και έμαθε κάτι που δεν περίμενε. Ο φίλος της την ενημέρωσε πως ο σύντροφός της κάνει σχέδια γάμου.

Survivor 5: Η... ανακοίνωση του γάμου της Ευρυδίκης

«Τα ζώα σου είναι μια χαρά, άλλωστε ξέρεις ότι τα προσέχει ο Π.Κ. που σε λατρεύει και του λείπεις. Θέλω να σου πω ότι μου έκανε την πρόταση, εφόσον κι εσύ συμφωνείς, να γίνω κουμπάρος στον γάμο σας και θα είναι μεγάλη μου τιμή. Σε περιμένουμε, σου στέλνουμε θετική ενέργεια, συνέχισε έτσι και σε αγαπάμε πολύ», ανέφερε στο βίντεο ο φίλος της.

Η ίδια όπως ήταν φυσικό έπαθε σοκ ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Και φυσικά απάντησε πως πως δέχεται από τώρα την πρόταση που θα της κάνει. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να πω πως δέχομαι να γίνω γυναίκα του και να είσαι εσύ ο κουμπάρος και θέλω να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά, όλη την παρέα. Πραγματικά Ανανία δεν έχω λόγια…» ήταν η αντίδρασή της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share