Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Survivor spoiler 16/03: ΒΟΜΒΑ! Αποχωρεί την Τετάρτη η Κάτια Ταραμπάνκο!

Αποκάλυψη βόμβα!

15 Μαρτίου 2022 13:29
Survivor spoiler 16/03: ΒΟΜΒΑ! Αποχωρεί την Τετάρτη η Κάτια Ταραμπάνκο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 16/03: Η πληροφορία έχει φτάσει στα γραφεία μας εδώ και αρκετή ώρα όμως μέχρι να την επιβεβαιώσουμε δεν μπορούσαμε να σας την μεταφέρουμε!

Σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο και στο Instagram είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η Κάτια Ταραμπάνκο είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor 5, όμως μέχρι να το επιβεβαιώσουμε δεν μπορούσαμε να σας το μεταφέρουμε!

Συγκεκριμένα η Ουκρανή παίκτρια ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου από τους Διασήμους και με τους Σπύρο Μαρτίκα και Τζο Μαριδάκη από τους Μαχητές! Τώρα για κάποιο λόγο η παραγωγή θέλει να μας πει πως η Κάτια συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους από την, άγνωστη μέχρι πριν 10 μέρες, Τζο Μαριδάκη. Η Κάτια Ταραμπάνκο λοιπόν είναι η παίκτρια που αποχωρεί την Τετάρτη (16/03) από το Survivor 5, με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού να παγώνει συμπαίκτες και αντιπάλους.

Survivor spoiler 16/03: ΒΟΜΒΑ! Αποχωρεί την Τετάρτη η Κάτια Ταραμπάνκο!

Survivor spoiler 16/03: Οι πραγματικοί λόγοι της αποχώρησης

Πολλοί θα αναρωτιούνται βέβαια αν ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης είναι ότι βγήκε τελευταία στη ψηφοφορία. Η αλήθεια είναι πως τα σενάρια ότι αποχωρεί λόγω Ουκρανίας από το Survivor 5 έδιναν και έπαιρναν όμως το Athensmagazine.gr σας είχε επιβεβαιώσει εδώ και αρκετό καιρό πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έψαχνε τρόπο για να την βγάλει από το παιχνίδι.

Ο λόγος; Πως δεν έκανε το "κλικ" που περίμενε στο τηλεοπτικό κοινό ενώ και αγωνιστικά ήταν παλτό, σε αντίθεση με πέρσι. Έτσι ο Τούρκος ήθελε να απαλλαγεί από τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα που έπαιρνε, βάση συμβολαίου, η Κάτια Ταραμπάνκο!

Τώρα αν εσείς θέλετε να πιστεύετε πως αναδείχθηκε τελευταία στη ψηφοφορία, ο καθένας έχει την άποψή του. Όμως πολλές συμπτώσεις προέκυψαν με την περίπτωση της Κάτιας Ταραμπάνκο. Το μόνο σίγουρο είναι πως από το αυριανό επεισόδιο θα αποτελέσει παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης και δεν πρόκειται να την ξαναδούμε αφού μετράει δύο αποτυχημένες παρουσίες στο Survivor. Καλή επιστροφή από εμάς...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share