Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 14/03: «Να πας να κάνεις τον μάγκα στα μαγαζιά σου παιδάκι...» - «Σκοτωμός» μεταξύ Μαρτίκα και Σχίζα μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

14 Μαρτίου 2022 09:42
Survivor spoiler 14/03: «Να πας να κάνεις τον μάγκα στα μαγαζιά σου παιδάκι...» - «Σκοτωμός» μεταξύ Μαρτίκα και Σχίζα μόλις έκλεισαν οι κάμερες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 συνεχίζεται με πολλές κόντρες μεταξύ των παικτών και, με τις μέρες να περνούν, ολοένα και περισσότερες διαμάχες δημιουργούνται εκ νέου, με τις συνθήκες άλλωστε να επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει τσακωθεί... μέχρι και με τους φοίνικες, η αλήθεια είναι, και ο νέος του αντίπαλος ακούει στο όνομα του Στάθη Σχίζα. Ο επιχειρηματίας κατάφερε να βρεθεί στο «στόχαστρο» του παίκτη των Μαχητών, καθώς τον αποκάλεσε ως άνανδρο, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο ασφαλώς.

Ο φαρμακοποιός «ξεσπάθωσε» στο συμβούλιο του νησιού, καθώς παίρνοντας το λόγο τα έβαλε με τον Στάθη, αλλά και την κόκκινη ομάδα, τονίζοντας πως ο άνανδρος στην υπόθεση είναι ο παίκτης των Διασήμων, ο οποίος μπαίνει σαν «λαγός» από τους συμπαίκτες του, για να βάλει τη διχόνοια στους «Μπλε» και να τη σπέκουλα εναντίον του Μαρτίκα.

Survivor spoiler: Η νέα κόντρα... πήρε διαστάσεις

«Είσαι ηθοποιός. Εφόσον θέλεις να βγεις από το παιχνίδι, βγες μόνος σου», είπε ο Σχίζας στο συμβούλιο, ανασκευάζοντας την περί ανδρισμού ατάκα του στον Μαρτίκα και τονίζοντας πως εκείνος είναι, που κάνει το «σόου».

Το περιστατικό αυτό, μόλις τελείωσε το συμβούλιο με τον Μαρτίκα ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, είχε και συνέχεια εκτός της αίθουσας. Εκεί, ο Μαρτίκας επιτέθηκε στον Στάθη για ακόμη μια φορά, θεωρώντας πως ένας παίκτης με τόσο λίγες μέρες στο παιχνίδι δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλά με τέτοια ασέβεια.

«Άκου να δεις, μπροστά μου εσύ είσαι παιδάκι. Αν θες να κάνεις τον μάγκα, να πας να τον κάνεις στα μαγαζιά σου, όχι σε εμάς που έχουμε λιώσει 2.5 μήνες με τόσες κακουχίες», του είπε ο Μαρτίκας, με τον Σχίζα να του απαντά πως «συνεχίζεις το σόου, δε σταματάς ποτέ», για να παρέμβουν οι πιο ψύχραιμοι σε εκείνο το σημείο, αν και μάλλον στο νέο συμβούλιο θα δούμε τον καβγά της χρονιάς.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share