Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 14/03: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

14 Μαρτίου 2022 08:44
Survivor spoiler 14/03: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Στο Survivor 5 η κατάσταση είναι αρκετά «εύφλεκτη», με τους παίκτες των δύο ομάδων να τσακώνονται άγρια με κάθε αφορμή και... παντού, αν και φαίνεται πως δεν έχουμε δει ακόμη το αποκορύφωμα.

Το trailer του σημερινού (14/3) επεισοδίου μας προϊδεάζει για έναν πολύ άγριο τσακωμό, που αναμένεται να δούμε, με τους Διάσημους να κατηγορούν τον Τάκη για επίθεση στην Ευρυδίκη, λέγοντας πως είχε δίκιο ο Βαλάντης για όσα άθλια της είχε πει σε συμβούλιο πριν από τη δική του αποχώρηση.

Πέρα από αυτό, όμως, έχουμε αρκετά «μέτωπα». Ο Μαρτίκας άνοιξε «πόλεμο» και με τον Σταύρο Σχίζα, ενώ αρκετοί ακόμη συμπαίκτες και αντίπαλοι έχουν τις δικές τους έριδες, είτε παλιές είτε καινούργιες, με αποτέλεσμα κανένα συμβούλιο και κανένα αγώνισμα να μη μένει αδιάφορο.

Σήμερα (14/3), μάλιστα, υπάρχει ένα απαιτητικό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, που θα κρίνει αν οι Μαχητές θα δουν για τρίτη εβδομάδα παίκτη τους να αποχωρεί, ή τελικά θα ελπίσουν ξαφνικά, βλέποντας την κόκκινη ομάδα να ψηφίζει και το... ανακάτεμα να γίνεται ακόμη περισσότερο με όλους τους υποψηφίους.

Survivor spoiler: Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιοι παίκτες, όμως, θα είναι τελικά ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Οι πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι Μαχητές επικρατούν στο νέο αγώνισμα ασυλίας, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να προετοιμαστούμε για τέσσερις υποψηφίους.

Η λογική λέει, αρχικά, ότι με τον Μαρτίκα ήδη στον τάκο, η Ασημίνα που έχει την ατομική ασυλία θα βάλει στην «φωτιά» τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, κλείνοντας έτσι τις υποψηφιότητες για τους Μαχητές. Στην άλλη πλευρά, πρέπει να θεωρούμε πολύ πιθανό την αδύναμη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να βρίσκεται ως υποψήφια από την κάλπη, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από το ποιος θα έχει την ατομική ασυλία, με τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μυριέλλα Κουρεντή σίγουρα να κινδυνεύουν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share