Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 14/03: «Τελικά σου άξιζαν όσα είπε ο Βαλάντης...» - «Βόμβα» για επίθεση του Τάκη στην Ευρυδίκη και χάος στο συμβούλιο με τον Λιανό

Κανονικός πανικός!

14 Μαρτίου 2022 07:39
Survivor trailer 14/03: «Τελικά σου άξιζαν όσα είπε ο Βαλάντης...» - «Βόμβα» για επίθεση του Τάκη στην Ευρυδίκη και χάος στο συμβούλιο με τον Λιανό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Κανονικός πανικός επικρατεί στο Survivor 5, με τα νεύρα να είναι αρκετά... τεντωμένα στις δύο ομάδες, που βρίσκουν τρόπο είτε να τσακωθούν μεταξύ τους είτε να δημιουργήσουν έριδες στις δικές τους τάξεις.

Στο trailer του σημερινού (14/3) επεισοδίου, βλέπουμε αρχικά τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Σταύρο Σχίζα να σχολιάζουν όσα έγιναν προηγουμένως στο συμβούλιο του νησιού. Ο Μαρτίκας, εκεί, είχε επιτεθεί στον αντίπαλό του, αποκαλώντας τον ως ηθοποιό, με τον επιχειρηματία να μην καταλαβαίνει την επίθεση, αλλά τη Βρισηίδα να αντιμετωπίζει το σκηνικό ως κάτι θετικό.

Survivor trailer: Η «μάχη» στο αγώνισμα και ο χαμός στο συμβούλιο

Οι δύο ομάδες, εν συνεχεία, συναντώνται στο στίβο μάχης, παλεύοντας για μια πολύ σημαντική δεύτερη ασυλία. Σε ένα ακόμη σκληρό αγώνισμα, παλεύουν πολύ σκληρά για το συγκεκριμένο έπαθλο, με τους Μαχητές να μη θέλουν ακόμη μια φορά να βρεθούν στη δύσκολη θέση.

Εκείνοι που «σφάζονται», πάντως, στο νέο συμβούλιο, είναι οι Διάσημοι. Ο Τάκης αντιδρά, καθώς ο Σοϊλέδης και η Ευρυδίκη τον κατηγορούν, ότι εκτός συμβουλίου είπε για την τελευταία, ότι ο Βαλάντης ορθώς είχε ξεστομίσει εκείνη την άθλια κουβέντα για την ασθένειά της. Ο Τάκης δεν παραδέχεται το συγκεκριμένο περιστατικό και ξεκινά άνευ προηγουμένου καβγάς με την Ευρυδίκη και τη Βρισηίδα, σε ένα χαοτικό σκηνικό ενώπιον όλων, μετά την ερώτηση του Γιώργου Λιανού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share