Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 13/03: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

13 Μαρτίου 2022 11:29
Survivor spoiler 13/03: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 13/03: Πρώτη μάχη ασυλίας έχουμε σήμερα ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, ενώ στο trailer βλέπουμε ότι γίνεται χαμός στο συμβούλιο και να παρεμβαίνει μέχρι και ο Λιανός!

Παράλληλα, στο αποψινό επεισόδιο βλέπουμε, από το trailer που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ να προκύπτει μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Κατσαούνη και την Ασημίνα, με τους δύο παίκτες να βρίσκονται μια... ανάσα απ' το να φτάσουν στα άκρα. Επίσης, βλέπουμε στο Συμβούλιο του Νησιού, όλοι να τα βάζουν με τον Σπύρο Μαρτίκα!

Survivor spoiler 13/03: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία

Πρώτη ασυλία απόψε, την επομένη της κατάκτησης του επάθλου φαγητού από τους Μαχητές. Με γεμάτο στομάχι οι Μπλε, θα επιδιώξουν σήμερα να πάρουν την πρώτη ασυλία και να μεταφέρουν την ένταση στο κόκκινο στρατόπεδο.

Υπενθυμίζουμε πως οι Μαχητές προέρχονται από την απώλεια δύο παικτών τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς αποχώρησαν διαδοχικά ο Τσολάκης και ο Κάλφας.

Θα καταφέρουν να απαντήσουν απόψε και να πάρουν την πρώτη ασυλία, στέλνοντας τους Διάσημους ως ηττημένους στο Συμβούλιο του Νησιού;

Survivor spoiler για 1η ασυλία

ΟΧΙ...

Οι Μαχητές θα χάσουν την πρώτη ασυλία. Οι Διάσημοι κατακτούν τη νίκη και στέλνουν (ξανά) τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο τους υποψήφιο για αποχώρηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share