Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 13/3: «Μαζέψου...!» - Κόλαση στο συμβούλιο με Μαρτίκα-Ταραμπάνκο - Παρέμβαση Λιανού

Άγριος τσακωμός «τσακατσούκα» & Ασημίνας

13 Μαρτίου 2022 07:58
Survivor trailer 13/3: «Μαζέψου...!» - Κόλαση στο συμβούλιο με Μαρτίκα-Ταραμπάνκο - Παρέμβαση Λιανού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer 13/3: Χαμός αναμένεται να γίναι για ακόμη μία φορά στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5. Όπως βλέπουμε στο trailer άγριος τσακωμός γίνετα ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Κατσαούνη, ενώ γης μαδιάμ ακολουθεί και στο συμβούλιο του νησιού με την Ταραμπάνκο να διαπληκτίζεται με τον Μαρτίκα και να έχουμε την επέμβαση και του Γιώργου Λιανού! Παράλληλα, ένας παίκτης έχει ζητήσει 3 φορές να αποχωρήσει οικειοθελώς και τον κρατάει με το ζόρι η παραγωγή

Δείτε το trailer του Survivor στο παρακάτω βίντεο:

Survivor 5: Κόλαφος ο Σάββας Καλφας εναντίον του Κατσαούνη και των κοριτσιών

Ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε τελευταίος από το Survivor 5, μίλησε το απόγευμα του Σαββάτου 13/2 στη κάμερα του "Όλα Γκουντ" για τις εμπειρίες του από το φετινό ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και για την σχέση που είχε με τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος επίσης προέβλεψε τον νικητή ή μάλλον...την νικήτρια του παιχνιδιού.

Ο ίδιος επίσης προέβλεψε τον νικητή ή μάλλον...την νικήτρια του παιχνιδιού. Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Γιάννης Τσολάκης

Οι πρώτες δηλώσεις του Σάββα Κάλφα από το Survivor 5

«Στις αρχές με είχα πάρα πολύ ψηλά η ομάδα μου. Πίστευε ότι όντως πάμε καλά, με έβγαζε μπροστά όλη της ώρα να πάρω τον Πηλίδη και μετά τον Άρη. Μετά από αυτό όμως φτάσαμε τελικά στο σημείο να μην είμαι μόνο ο χειρότερος, αλλά χειρότερος και από τον Μαρτίκα. Δεν ξέρω αν είναι στο μυαλό μου ή όχι αλλά έχω παίξει πολύ περισσόυερες φορές με τα φαβορί των κόκκινων.

Στο τελικό του Survivor βλέπω τον Άρη και την Ασημίνα. Πιστεύω ότι θα το πάρει η Ασημίνα. Μπορεί να έχουμε περάσει κακές στιγμές μαζί και να με έχουν πειράξει αρκετά πράγματα, να μην τα πηγαίναμε και τόσο καλά, αλλά δεν μπορώ να μην της αναγνωρίσω ότι έχει μία δυναμικότητα μέσα της που ρίχνει όλους τους άνδρες», είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Κάλφας και πρόσθεσε:

«Με τον Κατσαούνη έχω τελειώσει, δεν ξανακάνω παρέα ποτέ. Με τα κορίτσια επίσης είπα ότι έχω τελειώσει, μετά από αυτό που έγινε με το φαγητό και δεν ξανασχολήθηκα ποτέ. Με την Μέι και τον Ανδρέα κάπως συμφωνούσαν σε αυτό οπότε από μόνο του μας έφερε πιο κοντά και ήταν πραγματικά τα πιο σταθερά παιδιά σε αυτό.

Δεν άλλαζαν τις απόψεις τους και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Ο Μαρτίκας είναι αυτός που γεφυρώνει τις υποομάδες στους Μαχητές. Αν φύγει από το παιχνίδι, θα υπήρχαν οι μεν σε ένα σημείο και οι υπόλοιποι σε ένα άλλο σημείο και δεν θα επικοινωνούσαμε ποτέ».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share