Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 10/03: Διπλός εφιάλτης πετάει εκτός Survivor 5 την Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Αποκάλυψη!

10 Μαρτίου 2022 11:42
Survivor spoiler 10/03: Διπλός εφιάλτης πετάει εκτός Survivor 5 την Ασημίνα Χατζηανδρέου!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 10/03: Δύσκολες στιγμές για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία εκεί που φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί (αγωνιστικά τουλάχιστον) είδε έναν διπλό εφιάλτη να μπαίνει στο Survivor 5!

Αρχικά ήταν η άφιξη της Σταυρούλας Χρυσαειδή και στην συνέχεια εκείνη της Τζο Μαριδάκη! Και ο λόγος δεν είναι παρασκηνιακός αλλά αγωνιστικός. Εκεί που η Ασημίνα ήταν στην πρώτη θέση στατιστικά βρέθηκε τρίτη από τους Μαχητές και πίσω από τις δύο νέες συμπαίκτριές της!

Στην κορυφή είναι ο Άρης Σοϊλέδης από τους Διάσημους και ακολουθούν τρεις παίκτριες των Μαχητών, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Τζο Μαριδάκη και η Ασημίνα Χατζηναδρέου!

Συγκεκριμένα η πρώτη έχει ένα ποσοστό νικών στο 71,1%, η δεύτερη 66,6% και η Ασημίνα ένα 65,7%! Φυσικά θα μας πείτε ότι οι δύο πρώτες έχουν λιγότερα παιχνίδια και μάλιστα αρκετά λιγότερα όμως δείχνουν δύο παίκτρια που αγωνιστικά μπορούν να αφήσουν στο περιθώριο την Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Μια εξέλιξη που φυσικά αφήνει την ποδοσφαιρίστρια εκτός τελικής φάσης, μιας και αγωνιστικά θα την ξεπεράσουν άλλες! Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως κοντά στην Ασημίνα αγωνιστικά είναι και η Θωμαΐδα, η οποία βρίσκεται στο 57,5%! Όσο για την πρώτη γυναίκα των Διασήμων είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία βρίσκεται στην 8η θέση με 51,2%!

Θέλετε τώρα να μάθετε και την απίστευτη έκπληξη; Ποιος παίκτης είναι τελευταίος αγωνιστικά; Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μετρά 13 νίκες σε 22 αγώνες! Φυσικά αυτό έχει εξήγηση καθώς από την πρώτη στιγμή την διαλέγουν δυνατές αντίπαλές της.

Δείτε αναλυτικά την λίστα με τις επιδόσεις των παικτών μέχρι και την Τετάρτη (09/03):

Survivor spoiler 10/03: Διπλός εφιάλτης πετάει εκτός Survivor 5 την Ασημίνα Χατζηανδρέου

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share