Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Survivor spoiler 09/03: "Ή εκείνη ή εγώ...": Αποχωρεί από το Survivor 5 η Ασημίνα;

Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο!

9 Μαρτίου 2022 09:23
Survivor spoiler 09/03:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 09/03: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με τα παρασκήνια να διαδέχονται το ένα το άλλο, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχει βάλει "μπουρλότο" στην ομάδα των Μαχητών!

Η αποκάλυψη των σχολίων της Σταυρούλας, εκτός Survivor, για την Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν κάνει έξαλλη, όχι μόνο μέλη της ομάδας των Μαχητών, αλλά και εκείνων των Διασήμων! Χτες σας αποκαλύψαμε πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή τελικά θα παραμείνει στο Survivor, αφού άλλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως όλα θα κυλήσουν ήρεμα. Κάθε άλλο.

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε τις σκέψεις της Σταυρούλας να αποχωρήσει οικειοθελώς. Κάτι που μπορεί να δούμε τις επόμενες μέρες, από την στιγμή που έμεινε στο Survivor. Άλλωστε θεωρείται δεδομένο πως θα είναι υποψήφια και την επόμενη εβδομάδα, εφόσον χάσουν κάποια ασυλία οι Μαχητές. Μάλιστα θα την δούμε και στο σημερινό (09/03) επεισόδιο να λυγίζει, κάτι που δείχνει πως δύσκολα να αντέξει!

Survivor spoiler 09/03: 'Ή εκείνη ή εγώ...': Αποχωρεί από το Survivor 5 η Ασημίνα;

Survivor spoiler 09/03: Οι απειλές της Ασημίνας Χαζτηανδρέου στην παραγωγή

Οι νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο έχουν μεταφέρει πως η Ασημίνα κάνει μεγάλο κλικ έξω και κοιτάει να εκμεταλλευτεί ξανά. Αυτή την φορά έπιασε άτομα της παραγωγής και τους ξεκαθάρισε πως αν δεν κάνουν αποδεκτή την "παραίτηση" της Σταυρούλας τότε θα αποχωρήσει εκείνη. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ήταν και εκείνη που "έδιωξε" και τον Άγγελο Πούλη από το Survivor 5, μετά από παράπονά της προς την παραγωγή.

Ωστόσο αυτή την φορά η παραγωγή αποκλείεται να ενδώσει στις απειλές της. Κι ο λόγος είναι απλός. Πως γνωρίζει πολύ καλά πως με την παραμονή της Σταυρούλας στο παιχνίδι οι εντάσεις και οι τσακωμοί στα επόμενα επεισόδια θα είναι αρκετοί περισσότεροι με τα νούμερα τηλεθέασης να απογειώνονται! Οπότε αυτή την φορά δεν θα περάσει της Ασημίνας και θα πρέπει να βρει άλλον τρόπο να πετάξει εκτός Survivor 5 την συμπαίκτριά της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share