Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 08/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

8 Μαρτίου 2022 20:07
Survivor spoiler 08/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 08/03: Αγώνας επικοινωνίας σήμερα με Διάσημους και Μαχητές να μάχονται για να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Μετά τις δύο χαμένες ασυλίες των Μαχητών και τις δύο νίκες των Διασήμων φαίνεται πως οι καταστάσεις έχουν αλλάξει ξανά και τα σενάρια περί δημιουργίας νέων ομάδων κάνουν φτερά. Με την είσοδο του Στάθη Σχίζα οι Διάσημοι δείχνουν να έχουν ενισχυθεί και να ψάχνουν τη νίκες για να ανέβουν αγωνιστικά επίπεδο! Την ίδια στιγμή οι Μαχητές ψάχνουν να βρουν τι έχει φταίξει και οι συνεχόμενες ήττες επέστρεψαν στην καλύβα τους!

Σίγουρα καθόλου καλό δεν παίζει και το γεγονός πως το κλίμα έχει χαλάσει ξανά μετά τις αποκαλύψεις για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τα όσα έλεγε για τους νυν συμπαίκτες της όταν ήταν εκτός Survivor 5. Μάλιστα σενάρια θέλουν την παίκτρια να έχει ζητήσει να φύγει οικειοθελώς καθώς δεν την σηκώνει το κλίμα, την ίδια στιγμή βέβαια που είναι υποψήφια και μπορεί να την πετάξει εκτός ο κόσμος.

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι! Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο της επικοινωνίας; Θα κάνει το 3/3 η ομάδα των Διασήμων ή οι Μαχητές θα επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά τις δύο χαμένες ασυλίες. Το Athensmagazine.gr, αν και νωρίς, σας έχει την πληροφορία.

Survivor spoiler 08/03

Survivor spoiler 08/03: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο της επικοινωνίας;

Πάμε λοιπόν στις οριστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr. Και σήμερα έχουμε ένα αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, με τις δύο ομάδες να μάχονται σε έναν μεγάλο στίβο μάχης, χωρίς ιδιαίτερα επαφή με το νερό και το αγώνισμα θα επισκιαστεί από τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου!

Ποια ομάδα κερδίζει; Σύμφωνα με οριστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr και σήμερα νικητές είναι οι Διάσημοι, οι οποίοι αρχίζουν ξανά με την σειρά τους και χτίζουν ένα σερί! Πότε θα μπει τέλος;

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς θα ακολουθήσει και η σίγουρη διαρροή καθώς και το spoiler με τον παίκτη που αποχωρεί! Μέχρι τότε δείτε το trailer του σημερινού (08/03) επεισοδίου!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share