Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 08/03: "Με δουλεύετε; Σηκώνομαι και φεύγω" - Έξαλλη η Ασημίνα με την παραγωγή!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

8 Μαρτίου 2022 19:48
Survivor spoiler 08/03:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 08/03: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με Διάσημους και Μαχητές να συνεχίζουν την προσπάθειά τους για το μεγάλο τρόπαιο.

Ωστόσο οι καθημερινές εντάσεις δίνουν και παίρνουν και στο επίκεντρο αυτή την περίοδο βρίσκεται η Σταυρούλα Χρυσαειδή και οι αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα έλεγε εκτός παιχνιδιού για την συμπαίκτριά της, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η παραγωγή έχουμε πει πως φέτος "παπαγαλίζει" περισσότερο από κάθε άλλη φορά και το ίδιο έπραξε και στη συγκεκριμένη υπόθεση. Κάποιοι είπαν την παίζει έξω και η σπίθα δεν άργησε να γίνει φωτιά. Και μέσα σ' όλα αυτά, όλως τυχαίως, η Σταυρούλα Χρυσαειδή παρότι υποψήφια και παρότι μόλις δέκα μέρες στο Survivor 5 παραμένει στο παιχνίδι, με την Ασημίνα να γίνεται και με το δίκιο της έξαλλη.

Το γύρισμα της αποχώρησης μόλις γυρίστηκε και έχουμε το παρασκήνιο! Όπως σας έχουμε ενημερώσει από νωρίς το πρωί της Τρίτης, η Σταυρούλα Χρυσοειδή παραμένει στο Survivor, με τον Σάββα Κάλφα να είναι αυτός που μετά από σχεδόν 2,5 μήνες αποχωρεί από το Survivor 5 και τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 08/03: 'Με δουλεύετε; Σηκώνομαι και φεύγω' - Έξαλλη η Ασημίνα με την παραγωγή!

Η εξέλιξη αυτή θα "παγώσει" την Ασημίνα Χατζηανδρέου και όχι μόνο με πληροφορίες να αναφέρουν πως η αθλήτρια δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι την παραμονή της συμπαίκτριάς της, τονίζοντας πως είναι όλα στημένα! "Θέλετε να με πείσετε δηλαδή, ότι τυχαία γίνονται όλα αυτά; Δηλαδή η Σταυρούλα είναι πιο δημοφιλής στον κόσμο από τον Σάββα που είναι μέσα στο παιχνίδι τόσο καιρό; Θα σηκωθώ νε φύγω, δεν αντέχω άλλο". Αυτά φέρεται να ήταν τα λόγια της Ασημίνας προς την παραγωγή, η οποία για ακόμα μια φορά ξέφυγε. Τώρα όμως ποιος μπορεί να της πει ότι έχει άδικο.

Η Ασημίνα "πουλάει" κι αυτό το έχει καταλάβει η παραγωγή και την οδηγεί στα... άκρα! Μετά τον Μαρτίκα και την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Χρήστο Δάντη, έρχεται και το σκηνικό με την Σταυρούλα να την ισοπεδώσει. Η Ασημίνα δείχνει να είναι στα όριά της και όχι άδικα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share