Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 08/03: «Βόμβα» μεγατόνων - Στο Survivor και ο Σάκης Ρουβάς μετά τον Απόστολο;

Θέλει το απόλυτο θαύμα και το διεκδικεί ο Ατζούν - Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr

8 Μαρτίου 2022 16:26
Survivor spoiler 08/03: «Βόμβα» μεγατόνων - Στο Survivor και ο Σάκης Ρουβάς μετά τον Απόστολο;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά επειδή των φρονίμων τα παιδιά... πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να ετοιμάσει τους «αστέρες» των επόμενων εκδόσεων του ριάλιτι επιβίωσης, ώστε να συνεχίσει να εξασφαλίζει την απόλυτη επιτυχία.

Ο Τούρκος παραγωγός, άλλωστε, αναλαμβάνει όλο τον τομέα της ψυχαγωγίας στον ΣΚΑΪ και στο κανάλι του Φαλήρου βασίζονται πάνω του, ώστε να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τα νούμερα τηλεθέασης, με ναυαρχίδα το Survivor στην ψυχαγωγία. Πολλά αναμένεται να δούμε σύντομα από τον Ατζούν και για το παιχνίδι επιβίωσης ψάχνει ακόμη πιο μεγάλα ονόματα από αυτά, που έχουμε ήδη δει.

Ένα από αυτά δεν μπορούσαμε καν να το φαντασούμε. Ορισμένες δηλώσεις του, όμως, μας έβαλαν σε σκέψεις μήπως είναι... προφητικές εν όψει των επόμενων Survivor, με τον αδελφό του ήδη να διαπρέπει. Άλλο εκείνος, όμως, κι άλλο το μεγαλύτερο ίσως όνομα της ελληνικής ποπ σκηνής.

Survivor spoiler: Το σενάριο Σάκη Ρουβά και οι αληθινές πιθανότητες

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Σάκη Ρουβά. Και όχι, δε μιλάμε για το ενδεχόμενο να τραγουδήσει στο πάρτι της Ένωση, αλλά να παίξει κανονικά. Ο γνωστός τραγουδιστής, άλλωστε, το είπε μόνος του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όταν μίλησε για τον αδελφό του, τονίζοντας πως ζηλεύει και θα ήθελε να παίζει και ο ίδιος.

Υπάρχει, όμως, περίπτωση να παίξει ο Σάκης Ρουβάς στο Survivor; Η αλήθεια είναι, ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς τόσο μεγάλο όνομα δεν έχουμε δει ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι περισσότεροι Διάσημοι έχουν λόγο να αποκτήσουν περαιτέρω δημοσιότητα, ενώ ο Ρουβάς φυσικά δεν έχει καμία τέτοια ανάγκη και όλες του οι δουλειές πηγαίνουν εξαιρετικά.

Τον τελευταίο καιρό, βέβαια, βρέθηκε στο στόχαστρο για τις δηλώσεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη και μένει να φανεί, αν θα υπάρξουν επιπτώσεις στις δουλειές του. Στο ενδεχόμενο αυτό, ίσως να υπήρχε ένα έδαφος να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον Ατζούν, που έχει εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, με τον Ρουβά να συμμετέχει σε πρότζεκτ του ΣΚΑΪ υπό τη στήριξή του.

Ο Σάκης Ρουβάς, λοιπόν, είναι η μεγάλη καψούρα του παραγωγού και θα ήθελε πολύ να τον φέρει σε ένα από τα επόμενα Survivor, σε μια κίνηση που εγγυημένα θα έφερνε στην κορυφή το ριάλιτι με τεράστια διαφορά.

Θα είμαστε, ωστόσο απολύτως ξεκάθαροι. Μπορεί οι πληροφορίες μας να λένε πως είναι κρυφός πόθος του Ατζούν, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο, σχεδόν απίθανο, όπως μεταφέρεται από την πλευρά της παραγωγής, να πει ο ποπ σταρ κάποια στιγμή το «ναι». Ο Ιλιτζαλί, όμως, θα το παλέψει σκληρά και ευελπιστεί να κάνει το πραγματικό «μπαμ», που θα «εκτοξεύσει» το Survivor... στη στρατόσφαιρα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share