Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 08/03: "Θα σε τελειώσω κι εσένα και την..." - Άγριος καυγάς Σάββα - Ασημίνας!

Πολεμικό κλίμα στους Μαχητές

8 Μαρτίου 2022 12:55
Survivor spoiler 08/03:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 08/03: Χαμός στο Survivor 5 μετά τις δύο χαμένες ασυλίες για την ομάδα των Μαχητών, με τις εντάσεις και διαδέχονται η μια την άλλη!

Εκτός από την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο στόχαστρο έχει βρεθεί και ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος για πρώτη φορά βρέθηκε στην κάλπη και είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, μαζί με την Σταυρούλα αλλά και τον Σπύρο Μαρτίκα. Θα καταφέρει να παραμείνει ή όχι; Τι αναφέρουν οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr;

Πριν όμως από αυτό θα δούμε τον Σάββα Κάλφα να έρχεται σε μεγάλη ένταση στο σημερινό επεισόδιο με τους συμπαίκτες του και πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως θα τσακωθεί άσχημα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο παίκτης των Μαχητών πιστεύει πως βγήκε υποψήφιος εξαιτίας της κλίκας της Ασημίνας και εκείνη τον έχει βγάλει στον τάκο! Βέβαια αν έβλεπε τα στατιστικά θα καταλάβαινε πως αγωνιστικά δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό και πως ενδεχόμενο αποχώρησή του θα ήταν 100% δίκαιη.

Survivor spoiler 08/03: 'Θα σε τελειώσω κι εσένα και την κλίκα σου' - Άγριος καυγάς Σάββα - Ασημίνας!

Πριν από την αποχώρηση όμως θα δούμε τον Σάββα και την Ασημίνα να έχουν μια πολύ χοντρή αντιπαράθεση, ενώ στο περιστατικό θα εμπλακεί και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θα πάρει το μέρος του Σάββα! Ο τελευταίος θα κατηγορήσει την Ασημίνα ανοικτά, αναφέροντας πως τα "τελειώσει την κλίκα της" με ισχυρό χαρτί τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος έχει αποδειχθεί ο φετινός "Τριαντάφυλλος" και αφανίζει έναν έναν τους αντιπάλους του στις ψηφοφορίες.

Η ένταση λοιπόν στην ομάδα των Μαχητών θα είναι και σήμερα πολύ έντονη, με τον Σάββα και την Ασημίνα να βρίσκονται στο προσκήνιο αυτής. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως τα νεύρα αυτά θα βγουν και αγωνιστικά στους Μαχητές, αφού φέρονται να είναι εκείνοι που χάνουν και σήμερα και δεν θα απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας που τόσο πολύ έχουν ανάγκη! Οι χαμένες ασυλίες λοιπόν φέρνουν εντάσεις και νευρά στο μπλε στρατόπεδο με αποτέλεσμα να χάνουν το ένα αγώνισμα μετά το άλλο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share