Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 08/03: «Έλα εδώ ρε άνανδρε μη σου γα@@@ω» - Όρμησε πάνω στον Σάββα η Σταυρούλα!

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

8 Μαρτίου 2022 10:07
Survivor spoiler 08/03: «Έλα εδώ ρε άνανδρε μη σου γα@@@ω» - Όρμησε πάνω στον Σάββα η Σταυρούλα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η κατάσταση είναι... τεταμένη στους Μαχητές στο Survivor 5 και μόνο σαν οικογένεια δε μοιάζουν, αφού έχουν αρκετούς παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή, είτε να «εκραγούν» είτε να δημιουργήσουν ίντριγκες.

Τον τελευταίο καιρό, ειδικά, τα δεδομένα έχουν αλλάξει στην μπλε ομάδα, όπως και στην κόκκινη, με τους καινούργιους παίκτες, οι οποίοι δικαιολογημένα σε κάποιο βαθμό φέρνουν νεύρα, αφού στους παλιούς δεν αρέσει ιδιαίτερα αυτή η κατάσταση, έχοντας 2.5 μήνες ήδη στο παιχνίδι έναντι μόλις μερικών όσων έρχονται.

Μία από τις παίκτριες, που προκαλεί αρκετά προβλήματα, είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η άσχημη συμπεριφορά της και η αθυροστομία της, εκτός από άλλα πράγματα, έχουν προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις εντός της ομάδας της, με την Ασημίνα ειδικά να τη βλέπει σαν... κόκκινο πανί.

Κανείς δεν ξεχνά, άλλωστε, όσα έγιναν στο χθεσινό (7/3) επεισόδιο, όπου η ποδοσφαιρίστρια έβαλε κατά της συμπαίκτριάς της για story που ανήρτησε στο Instagram εναντίον της. Το πώς μπορεί να το έμαθε είναι μια άλλη υπόθεση, καθώς μπορεί να ισχυρίζεται πως της το είπε ο Σοϊλέδης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πείθει. Δεν είναι αυτό, ωστόσο, το πιο σημαντικό, καθώς το στόχο της τον πέτυχε ήδη η κλίμα της Ασημίνας.

Survivor spoiler: Η παραίνεση του Σάββα και το «ξέσπασμα» της Σταυρούλας

Με τη βοήθεια, μάλιστα, του Σάββα Κάλφα, που έδωσε... την ευχή του στη Μαίη να υποδείξει ως υποψήφια τη Σταυρούλα, δημιουργήθηκε μια διαφορετική συμμαχία, που φυσικά δεν άρεσε στην αθλήτρια του στίβου. Κάπως έτσι, η πρωταθλήτρια τα έβαλε με τον Κάλφα, μαθαίνοντας το τι είπε στη Μαίη, ύστερα από την ψήφο της ατομικής ασυλίας στο συμβούλιο, με όσα ακολουθούν να φαίνονται συνταρακτικά.

«Γίνατε όλοι ένα παρεάκι για να με διώξετε, ενώ υποτίθετε είστε χωρισμένοι σε κλίκες; Έλα εδώ άνανδρε μη σου γα@@@ω τίποτα κι εσένα, τι είναι αυτά που είπες στην άλλη πριν; Δεν ντρέπεσαι να συμμαχείς με αυτές που κλέβουν;», ξεκίνησε να φωνάζει στον Σάββα η Σταυρούλα στην επιστροφή στην παραλία, σε ένα απίθανο «ξέσπασμα» της ίδιας.

«Περιμένεις τώρα με τέτοια συμπεριφορά που έχεις από την πρώτη μέρα να έχεις και καλή αντιμετώπιση;», της απάντησε εκείνος, με τη Σταυρούλα να συνεχίζει να ωρύεται, αλλά το συμπαίκτη της να μη δίνει σημασία, με αποτέλεσμα γρήγορα ο καβγάς να λήξει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share