Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό, Κατεχάκη και είσοδο Λ.Αθηνών - Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα

Μεγάλη προσοχή!

8 Μαρτίου 2022 09:44
Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό, Κατεχάκη και είσοδο Λ.Αθηνών - Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κυκλοφοριακό κομφούζιο: Με καθυστερήσεις στην κίνηση σε κεντρικές οδούς και κόμβους διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα. Ενώ, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Τρίτη 8/3 με βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια κατά τόπους, με τους Κλέαρχο Μαρουσάκη, Σάκη Αρναούτογλου και Γιάννη Καλλιάνο να κρούον καμπανάκι για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι την Ιερά οδό. Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι την Λεωφόρο Αμφιθέας.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Προβλήματα και στην Περιφερειακή Αιγάλεω στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο. Πολύ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια.

Μποτιλιάρισμα στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής λόγω σύγκρουσης οχημάτων.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας έως τον κόμβο της Λεωφόρου Κύμης. Δύσκολο το ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι και τον κόμβο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε περιοχές στην Αθήνα

Προβλήματα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας, μεταξύ Ψυχικού και Πανόρμου. Δύσκολη η κάθοδος της Λεωφόρου Μεσογείων ανά τμήματα, από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής έως το Ερρίκος Ντυνάν.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από την Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share