Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Survivor spoiler 08/03, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

8 Μαρτίου 2022 08:30
Survivor spoiler 08/03, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 08/03: Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor 5 με τους Μαχητές να χάνουν και τους δύο αγώνες και να έχουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση!

Όπως ήταν λογικό ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ μετά τα τελευταία περιστατικά στην ψηφοφορία μπαίνει και η Σταυρούλα Χρυσαείδη, ως υποψήφια από την Μαίη που κέρδισε την ατομική ασυλία της μπλε ομάδας! Όσο για τον τρίτο υποψήφιο, αυτόν που βγήκε δηλαδή από την κάλπη την Δευτέρα (07/03) είναι ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος βρίσκεται σ' αυτή την θέση για πρώτη φορά.

Όπως βλέπουμε στο trailer της ημέρας (08/03) ο Σάββας δεν θα πάρει με καλό μάτι την υποψηφιότητά του και απορούμε γιατί, καθώς αγωνιστικά αυτός και ο Σπύρος είναι οι χειρότεροι παίκτες της ομάδας, κάτι που αποκάλυψε και ο Γιώργος Λιανός την Κυριακή στο συμβούλιο, όπου παρουσίασε τα στατιστικά των παικτών μέχρι σήμερα.

Εκεί στη κορυφή βρίσκεται η Σταυρούλα Χρυσαείδη, ωστόσο αυτό δεν είναι ικανό να την βγάλει από την θέση της υποψήφιας, αφού οι αποκαλύψεις για το όσα έλεγε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου εκτός Survivor, την έβγαλαν στον τάκο.

Survivor spoiler 08/03: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει αύριο

Survivor spoiler 08/03: Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor 5 με τους Μαχητές να χάνουν και τους δύο αγώνες

Αρχικά να τονίσουμε πως τα γυρίσματα της αποχώρησης δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα ωστόσο γνωρίζουμε πως οι αρχικές πληροφορίες της... κάλπης αναφέρουν πως εκτός Survivor θα βρεθεί η Σταυρούλα Χρυσαείδη, λίγες μόλις μέρες μετά την είσοδό της στο παιχνίδι.

Μια εξέλιξη που θα άφηνε και την ίδια ικανοποιημένη, αφού σας είχαμε αποκαλύψει πως είχε ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο νησί!

UPDATE: Έχουμε μεγάλη ανατροπή! Από το Survivor αποχωρεί ο Σάββας Κάλφας!

Survivor spoiler 08/03, ΑΔΙΚΟ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share