Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Αδιανόητο σχέδιο των Μαχητών - «Να ''χτυπήσεις'' την Σταυρούλα στον τάκο...» (video)

Οι... οδηγίες του Σάββα Κάλφα στην Μαίη

7 Μαρτίου 2022 22:18
Survivor 5: Αδιανόητο σχέδιο των Μαχητών - «Να ''χτυπήσεις'' την Σταυρούλα στον τάκο...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μεγάλο αναβρασμό βρίσκονται οι Μαχητές στο Survivor 5, καθώς απόψε πρόκειται να υποδείξει η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, η οποία κέρδισε το κολιέ της ατομικής ασυλίας, αυτόν που θα είναι υποψήφιος παρέα με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Έτσι, όλα τα πηγαδάκια τα οποία έχουν σχηματιστεί μέσα στην μπλε ομάδα κατέστρωσαν το κάθε ένα το δικό τους σχέδιο για το πως θα ήθελαν να κυλήσει η ψηφοφορία.

Survivor 5: Απογοητευμένος ο Μαρτίκας - «Κάθε βράδυ σε σκεπάζω... Λυπάμαι για σένα Ανδρέα μου» (video)

Ο Σάββας Κάλφας, μάλιστα, έδωσε και κάποιες οδηγίες στην Μαίη για το πως να ψηφίσει λέγοντας της πως θα ήταν καλό να βγάλει στον τάκο την Σταυρούλα Χρεισαέιδη, την καινούρια προσθήκη της ομάδας τους. Αναμένεται να δούμε ποιον τελικά θα ψηφίσει η ίδια καθώς ακόμα δεν έχει αποκαλύψει το τι θα κάνει.

Το σχέδιο του Σάββα Κάλφα

Survivor spoiler 7/3 - ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler 7/3: Η χθεσινή 6/3 ημέρα αλλά και η σημερινή 7/3 είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τους παίκτες του Survivor 5. Όπως παρακολουθήσαμε την πρώτη ασυλία έχασαν οι Μαχητές, με αποτέλεσμα να ψηφιστεί ο Σπύρος Μαρτίκας και να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ποια ομάδα όμως θα χάσει το αγώνισμα στο σημερινό επεισόδιο; Ποιος θα βγει στον τάκο μαζί με τον παίκτη των Μαχητών; Παράλληλα, χαμός αναμένουμε να γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor καθώς όπως βλέπουμε από το σημερινό trailer 7/3 έρχερται στο φως το «αμαρτωλό» παρελθόν Σταυρούλας και Ασημινίνας με όλους τους παίκτες να μένουν με το ανοικτό το στόμα με όλα όσα μαθαίνουν για τις δύο παίκτριες.

Αυτοί θα βγουν στον τάκο μαζί με τον Μαρτίκα στο Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Μαχητές θα ψηφίσουν τον Σάββα Κάλφα, ο οποίος θα βγει από την κάλπη. Από την άλλη, η Μαίη όταν έρθει η ώρα να υποδείξει έναν συμπαίκτη η συμπαίκτρια της, θα πει το όνομα της Σταυρούλας η οποία σύμφωνα με τους παίκτες είναι διπρόσωπη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share