Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 07/03: Αποχωρεί οικειοθελώς κι άλλος Μαχητής! Χαμόγελα για τα κλίκα της Ασημίνας

Αποκλειστικό βόβμα!

7 Μαρτίου 2022 18:56
Survivor spoiler 07/03: Αποχωρεί οικειοθελώς κι άλλος Μαχητής! Χαμόγελα για τα κλίκα της Ασημίνας
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 07/03: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 και το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο! Ποιος παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς;

Μετά την αποκάλυψη που σας είχαμε κάνει για την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Τσολάκη που φάνηκε σαν κανονικά και σας έχουμε και τις αποδείξεις, το Athensmagazine.gr σας αποκαλύπτει μια ακόμα αποχώρηση που είναι προ των πυλών από την ομάδα των Μαχητών! Ποια είναι αυτή;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, λίγες μόλις μέρες μετά την είσοδό της στο παιχνίδι και η αιτία είναι πως μετά τις αποκαλύψεις για εκείνη, που θα δούμε στο σημερινό (07/03) επεισόδιο, θα ζητήσει να αποχωρήσει αφού θα βρεθεί απέναντί της όλη η ομάδα, κατηγορώντας την πως είναι διπρώση!

Survivor spoiler 07/03: Αποχωρεί οικειοθελώς κι άλλος Μαχητής! Χαμόγελα για τα κλίκα της Ασημίνας

Για όσους δεν γνωρίζουν η Σταυρούλα όταν ήταν εκτός παιχνιδιού έκραζε την Ασημίνα και μόλις μπήκε στο Survivor της το παίζει φίλη! Οι αποκαλύψεις ήρθαν δια στόματος Στάθη Σχίζα, μόλις εκείνος μπήκε στο ριάλιτι! Οι τουλάχιστον έτσι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε αφού σας έχουμε τονίσει πως φέτος η παραγωγή έχει μεγάλη.... γλώσσα!

Πάντως την αποχώρηση της Σταυρούλας θα την... επιχειρήσουν αρχικά οι συμπαίκτες της, καθώς σήμερα θα τεθεί υποψήφια προς αποχώρηση και έτσι ενδέχεται να της κάνει την χάρη αρχικά το τηλεοπτικό κοινό και να την πετάξει εκτός Survivor. Εφόσον αυτό δεν συμβεί, τότε θα ζητήσει να αποχωρήσει από την επόμενη μέρα της ψηφοφορίας.

Άλλη μια θετική εξέλιξη για την κλίκα της Ασημίνας Χατζηανδρέου, που μπορεί να θέλει εκτός παιχνιδιού τον Σπύρο Μαρτίκα, όμως πλέον έχει απέναντί της και την Σταυρούλα Χρυσαειδή και η αποχώρησή της θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ίδια και την κλίκα της μέσα στο Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share