Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor trailer 06/03: «Θέλω να σας ανακοινώσω ότι...» - «Σεισμός» με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο

«Κόκκαλο» οι παίκτες!

6 Μαρτίου 2022 07:25
Survivor trailer 06/03: «Θέλω να σας ανακοινώσω ότι...» - «Σεισμός» με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Το Survivor 5 συνεχίζεται με το ενδιαφέρον αμείωτο και η δράση είναι αρκετή, τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε φοβερή ένταση, όπως φαίνεται σε κάθε στιγμή στα εκάστοτε επεισόδια, με δύο νέους παίκτες παράλληλα να έχουν μπει.

Οι Διάσημοι, ειδικά, βρίσκονται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, με την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Τάκη Καραγκούνια να μοιάζουν να έχουν έρθει πολύ κοντά, κυρίως για να κάνουν σχέδιο εναντίον της Μυριέλλας Κουρεντή, κάτι που δεν κρύβουν μπροστά στις κάμερες.

Survivor trailer: Μηχανορραφίες, ασυλία και σημαντική ανακοίνωση του Λιανού

«Μυριέλλα, αχ αυτό το όνομα», λέει η Κάτια στην κάμερα, τονίζοντας πως αυτή η παίκτρια πρέπει να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης. «Το βλέπω ξεκάθαρα, έχουν έρθει κοντά και μου σκάβουν το λάκκο», απαντά με τη σειρά της η ηθοποιός, με την ένταση να είναι ξεκάθαρη.

Λίγο αργότερα, βλέπουμε τις δύο ομάδες στο έπαθλο ασυλίας, εκεί όπου μάλιστα ο Τάκης τραυματίζεται, με τον Γιώργο Λιανό να φωνάζει τον γιατρό. Δεν τελειώνει εκεί, όμως, καθώς στο συμβούλιο του νησιού ανακοινώνει τα στατιστικά των παικτών κι εκείνοι, με τη σειρά τους, ταράζονται.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share