Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 05/03: «Χαρείτε το γιατί μετά θα πέσει πείνα...» - Σοκαρισμένοι όλοι με την ατάκα Μαρτίκα, του όρμησε ο Τάκης!

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr - Παραλίγο να δούμε «ξύλο»!

5 Μαρτίου 2022 08:37
Survivor spoiler 05/03: «Χαρείτε το γιατί μετά θα πέσει πείνα...» - Σοκαρισμένοι όλοι με την ατάκα Μαρτίκα, του όρμησε ο Τάκης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Φαίνεται πως στον πόλεμο, τον έρωτα και... το Survivor, όλα επιτρέπονται. Η πείνα έχει καταβάλει άπαντες, μαζί με τις υπόλοιπες δύσκολες συνθήκες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να σημειώνονται περιστατικά, που υπό κανονικές προϋποθέσεις δε θα υπήρχε περίπτωση να τα δούμε.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, είτε μεταξύ τους είτε στις ίδιες τους τις τάξεις. Κάθε περιστατικό μπορεί να γίνει αφορμή για ένα μεγάλο καβγά, που θα κάνει ακόμη πιο «βαριά» την κατάσταση, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν τώρα τους πιο μεγάλους αγώνες για την επιβίωσή τους.

Για την κόκκινη ομάδα, μάλιστα, η κατάσταση είναι αρκετά κρίσιμη, που και μια νίκη στα «παιχνίδια της Καραϊβικής» μπορεί να βοηθήσει. Αυτό έγινε και την Πέμπτη (3/3), όταν στο κουίζ της εβδομάδας νίκησαν και απόλαυσε κάθε παίκτης από 20 λουκουμάδες, παίρνοντας μια ανάσα για το επόμενο έπαθλο φαγητού, στο οποίο παρεμπιπτόντως γνωρίζουμε ήδη τον νικητή.

Survivor spoiler: Ο Μαρτίκας που πήγε να τους κόψει την όρεξη και ο Τάκης που... του χίμηξε

Ένα άλλο περιστατικό, όμως, «αμαύρωσε» το όμορφο κλίμα στα «παιχνίδια της Καραϊβικής», φέρνοντας τις δύο ομάδες στο όριο της σωματικής βίας. Η μπλε ομάδα δεν ήθελε να χάσει το έπαθλο, αλλά αναγκάστηκε να γυρίσει άπραγη στην καλύβα. Τότε, προκειμένου να προκαλέσει ένταση στους Διάσημους, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε με έναν απαξιωτικό τρόπο, ως προς το έπαθλο που μόλις είχαν κερδίσει.

«Χαρείτε το τώρα, γιατί δε θα σας χαριστούμε ξανά. Θα πέσει πολλή πείνα στα επόμενα αγωνίσματα», τους είπε, με τους Διάσημους να του φωνάζουν και να διαμαρτύρονται για τη συμπεριφορά του εκτός κάμερας, απειλώντας τον διαρκώς.

Ένας εξ αυτών, μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας, επιχείρησε να του ορμήσει, καθώς θεώρησε προσβλητική τη συμπεριφορά του. Τότε, το συνεργείο επενέβη πριν προλάβει να ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση, κρατώντας τον μέχρι να ηρεμήσει, σε ένα ακόμη σκληρό περιστατικό μεταξύ των παικτών. «Δε θα σε πετύχω κάπου ρε πο@@@@; Θα δεις τι έχει να γίνει», τον... προειδοποίησε ο μισθοφόρος

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share