Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 04/03: Ο "Γιάννης ο όμορφος" ο τελευταίος παίκτης που μπαίνει στο Survivor 5! Στους Διάσημους αντί για τους Μαχητές!

Αποκλειστικό!

4 Μαρτίου 2022 09:21
Survivor spoiler 04/03: Ο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 04/03: Ακόμα μια αποκάλυψη σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr σχετικά με τους νέους παίκτες που θα μπουν στο Survivor!

Συγκεκριμένα ο Μάρτιος μπήκε και με βάση το γεγονός πως τα επεισόδια είναι γυρισμένα λίγες μέρες πριν γνωρίζουμε ότι η προθεσμία για νέους παίκτες έληξε! Έτσι θα δούμε τον τελευταίο να μπαίνει στο παιχνίδι, στα επόμενα επεισόδια!

Ποιος θα είναι αυτός; Ο Γιάννης Αεράκης, ο οποίος ήταν να μπει εξ' αρχής στο Survivor 5 αλλά η είσοδός του "πάγωσε"!

Survivor spoiler: Ο 'Γιάννης ο όμορφος' ο τελευταίος παίκτης που μπαίνει στο Survivor 5! Στους Διάσημους αντί για τους Μαχητές!

Τον θυμάστε; Που τον έχουμε ξαναδεί; Σ'ένα άγνωστο περιστατικό από τα casts, όπου ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοινώνει τα ονόματα που περνούν στην επόμενη φάση. Σε αυτά είναι και ο Γιάννης Αεράκης, για τον οποίο είχε γίνει ιδιαίτερος ντόρος προτού καν ξεκινήσει το ριάλιτι.

Ο Τούρκος παραγωγός ανακοινώνει στον Youtuber ότι έχει επιλεγεί και εκείνος πετά από τη χαρά του.

Πότε θα τον δούμε να φορά την μπλε μπαντάνα; Ή μήπως έχουμε ανατροπή και τον δούμε με την κόκκινη; Ο λόγος; Πως ήδη οι κόκκινοι είναι αρκετά πιο αδύναμοι και χρειάζονται άμεσα ενίσχυση. Άλλωστε επιπλέον ενίσχυση των Μαχητών θα απογειώσει την ψαλίδα ανάμεσα στις δύο ομάδες!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share