Σάββατο, 13 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Έντονη ανησυχία για την υγεία του Γιάννη Τσολάκη! Τον έδιωξαν αναγκαστικά οι γιατροί, οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

3 Μαρτίου 2022 12:12
Survivor spoiler: Έντονη ανησυχία για την υγεία του Γιάννη Τσολάκη! Τον έδιωξαν αναγκαστικά οι γιατροί, οι φωτογραφίες που σοκάρουν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 03/03: Μπορεί ο Γιάννης Τσολάκης να αποχώρησε μετά από ψηφοφορία όμως η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική από αυτή που φάνηκε στη τηλεόραση!

Συγκεκριμένα σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό πως ο Γιάννης Τσολάκης ήθελε να αποχωρήσει από το Survivor κυρίως λόγω πείνας αλλά και του γεγονός πως δεν είχε επικοινωνία με άτομα της οικογένειάς του αλλά και φίλους του!

Ωστόσο ήταν κοινή απόφαση με τους γιατρούς ο Γιάννης Τσολάκης να αποχωρήσει όσο πιο άμεσα γίνεται από το Survivor. Και έτσι κι έγινε, μόνο που η παραγωγή και ο Ατζούν δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση η αποχώρηση να είναι οικειοθελής. Και ο λόγος πως πλέον δεν μπορεί να βάλει νέους παίκτες στο παιχνίδι, ενώ ήδη υπάρχουν πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Έτσι στήθηκε το να χάσουν οι Μαχητές την Δευτέρα, όπως σας αποδείξαμε νωρίς το πρωί της Πέμπτης και στην συνέχεια ενημέρωσαν τους στενούς συγγενείς του Γιάννη Τσολάκη να μην τον ψηφίσουν διότι έπρεπε να αποχωρήσει. Γι' αυτό και πήρε χαμηλό ποσοστό στην ψηφοφορία αποχώρησης και βγήκε τελευταίος.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσολάκης έχασε πάρα πολλά κιλά στο Survivor και η εικόνα του από το τελευταίο επεισόδιο θυμίζουν άνθρωπο που πάσχει από νευρική ανορεξία. Προς Θεού ο Γιάννης δεν έχει κάποιο τέτοιο ζήτημα αλλά τα πολλά κιλά που είχε χάσει έκαναν τους γιατρούς να σημάνουν συναγερμούς. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες μέρες άνθρωποι της παραγωγής ώστε να πείσουν τον Πυροσβέστη να μην αποχωρήσει οικειοθελώς και να φανεί σαν κανονική αποχώρηση του έδιναν να τρώει για να διατηρηθεί στα πόδια του. Άλλωστε ο Γιάννης Τσολάκης ήταν ξεκάθαρος πως αν δεν φάει θα φύγει οικειοθελώς και ας πλήρωνε τις ρήτρες που έπρεπε να πληρώσει.

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr και τις συγκεκριμένες φωτογραφίες που προκάλεσαν ανησυχία για την υγεία του Γιάννη Τσολάκη:

Έντονη ανησυχία για την υγεία του Γιάννη Τσολάκη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share