Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 03/03: «Ένωση δεν πας ποτέ κοριτσάκι μου, μην χαίρεσαι» - «Άγρια» επίθεση της Κάτια Ταραμπάνκο και παραλίγο στα χέρια με τη Μυριέλλα

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

3 Μαρτίου 2022 08:26
Survivor spoiler 03/03: «Ένωση δεν πας ποτέ κοριτσάκι μου, μην χαίρεσαι» - «Άγρια» επίθεση της Κάτια Ταραμπάνκο και παραλίγο στα χέρια με τη Μυριέλλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Όσοι περιμέναμε να δούμε την περσινή Κάτια Ταραμπάνκο, που είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τη συμμετοχή της στο Survivor 4, μάλλον... γελαστήκαμε, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε εκείνο της επιβίωσης και της ίντριγκας.

Το μοντέλο ήρθε με... άλλες διαθέσεις στο Survivor 5, έχοντας διαβάσει πολύ καλύτερα, τόσο τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στη ζούγκλα όσο και το πώς ακολουθείται η στρατηγική από τις εκάστοτε κλίκες, με αποτέλεσμα το αγωνιστικό μέρος, για το οποίο είχε ξεχωρίσει πέρυσι και είχε «σβήσει» την όποια αντιπάθεια από το GNTM, να περνά σε δεύτερη μοίρα.

Στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης βλέπουμε ξανά... την παλιά Κάτια, η οποία από την πρώτη κιόλας μέρα έσπευσε να κάνει συμμαχίες, κοιτάζοντας προς το μέρος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Βρισηίδας Ανδριώτου, με τα άλλα κορίτσια, που δεν είναι της αρεσκείας τους, να βρίσκονται στο στόχαστρο.

Survivor spoiler: Το «ξέσπασμα» της Κάτιας και τα δάκρυα της Μυριέλλας

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, άλλωστε, ήταν η πρώτη παίκτρια που τσακώθηκε μαζί της με το που μπήκε στο παιχνίδι, ενώ χθες (2/3) εξέφρασε την επιθυμία της να φύγει η Μυριέλλα Κουρεντή. Τελικά, όμως, ο Γιάννης Τσολάκης αποχώρησε, με την ηθοποιό για ακόμη μια βδομάδα να βγαίνει αλώβητη από τη διαδικασία αυτήν και να χαίρεται μετά το συμβούλιο, εκφράζοντας ξανά την πρόθεση να φτάσει τουλάχιστον μέχρι το πάρτι της Ένωσης.

Κάπου εκεί, η Κάτια της έδειξε... το φετινό της, πιο ιντριγκαδόρικο πρόσωπο, επιχειρώντας να της επηρεάσει την ψυχολογία. «Στην Ένωση δε θα πας κοριτσάκι μου, μην κάνεις όνειρα. Θα δεις τι έχω για σένα, μην χαίρεσαι τόσο πολύ που έμεινες σήμερα», της είπε η Κάτια σε μια ουσιαστικά αναίτια επίθεση εκείνη τη στιγμή, με τη Μυριέλλα, με δάκρυα στα μάτια λόγω της ευαισθησίας της σε τέτοιες καταστάσεις, να της απαντά: «Για ποιο λόγο είσαι επιθετική μαζί μου; Τι σου έκανα; Τι στάση είναι αυτή που έχεις φέτος; Δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι όπως μιλάς δε θα πας μακριά;».

«Θα σου μιλάω όπως θέλω, μετά από όσα έχεις κάνει εδώ και μας έχεις αναστατώσει. Πρόσεχε για αυτό που θα σου έρθει και όσο για μένα, δες με εσύ αν θα πάω μακριά», της είπε η Κάτια, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει την πρόθεση να μείνει μαζί της για καιρό ακόμη στην παραλία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share