Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 02/03: Πρόωρο τέλος στο Survivor 5! Απογοητευμένοι οι τηλεθεατές από την δύσκολη απόφαση του Ατζούν

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

2 Μαρτίου 2022 20:19
Survivor spoiler 02/03: Πρόωρο τέλος στο Survivor 5! Απογοητευμένοι οι τηλεθεατές από την δύσκολη απόφαση του Ατζούν
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 02/03: Ραγδαίες είναι οι αποφάσεις του Ατζούν σχετικά με το Survivor 5 με τις σκέψεις του Τούρκου παραγωγή να είναι συνεχείς!

Χτες σας παρουσιάσαμε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήτνα έξαλλος με 3 συγκεκριμένους παίκτες και ήθελε να τους αποβάλλει από το Survivor και σήμερα θα σας αποκαλύψουμε πως σκέφτεται να βάλει πρόωρο τέλος στον συγκεκριμένο κύκλό του ριάλιτι επιβίωσης!

Συγκεκριμένα πέρσι ήταν προγραμματισμένο το Survivor να ολοκληρωθεί στις αρχές του Ιουνίου και τελικά πήγε 40 μέρες πίσω, μια απόφαση που είχε φέρει τρικυμμίες και αποχωρήσεις, με τον Ατζούν να είναι μέχρι και σήμερα στα δικαστήρια με παίκτες, όπως για παράδειγμα τον Τζέιμς Καφετζή.

 Survivor spoiler 02/08: Πρόωρο τέλος στο Survivor 5!

Φέτος ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται να μην το τραβήξει τόσο πολύ το ριάλιτι και να το ολοκληρώσει στις αρχές του Ιουνίου, ίσως και στα τέλη του Μαΐου. Ο λόγος δεν ειναι πως φοβάται μηνύσεις από παίκτες, αφού άλλωστε φέτος το είχε προβλέψει και είχε βάλει ειδικές ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών. Ο λόγος είναι πως πέρσι ο τελευταίος μήνας που δόθηκε παράταση δεν έφερε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, αφού έχει παρατηρηθεί πως μόλις ανοίγει ο καιρός στην Ελλάδα οι τηλεθέατες απομακρύνονται από τις τηλεοράσεις.

Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως παράταση έχει και επιπλέον έξοδα ενώ θα υπάρξουν και νέες αποχωρήσεις σίγουρα έχει κάνει τον Ατζούν να πάρει την απόφαση να τελειώσει το Survivor 5 νωρίτερα από ποτέ! Άλλωστε υπάρχουν φήμες πως τον Σεπτέμβριο θα υπάρξει νέος κύκλος Survivor και συγκεκριμένα αυτό των All Star. Οπότε δεν θα λείψει και πολύ το ριάλιτι επιβίωσης από τους τηλεθεατές.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share